Vlieg voordelig naar Mendoza

Vliegtickets Mendoza

Mendoza is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en ligt in het westen van het land. De stad is vooral bekend vanwege de wijnen die er worden geproduceerd. De Malbec wijn is een van de bekendste.

Om goedkoop naar Argentinië te vliegen, moet je bij CheapTickets.be zijn. Dankzij onze vergelijkingstool ben je immers 100% zeker dat je niet te veel betaalt voor een ticket naar Mendoza. Alle prijzen worden in een duidelijk overzicht gegoten, je hoeft enkel nog een keuze te maken. Wil je meteen een plaatsje op deze vlucht naar Mendoza reserveren? Dat is mogelijk via onze ticketshop. Hier kan je dag en nacht terecht.

Mendoza en haar wijnen

Mendoza staat bekend om haar wijnen en een wijntrip door de stad mag dan ook zeker niet ontbreken. Er zijn allerlei wijnroutes in en rond de stad die langs wijnhuizen-, kelders- en proeverijen gaan. Hier kan je heerlijk genieten van een glaasje Malbec of een andere wijnsoort.

Cultuur en historie

Wil je meer weten over de geschiedenis en cultuur van Mendoza? Dan is een dagje sightseeing de moeite waard. Populair zijn de vele pleinen die voornamelijk als lokale ontmoetingsplaats dienen. Daarnaast worden er regelmatig markten gehouden. In het Museo Histórico General San Martín kom je meer te weten over de nationale held: generaal San Martín.

Activiteiten in Mendoza

Ook voor natuur- en sportliefhebbers zijn er allerlei leuke activiteiten. Mendoza heeft mooie parken en de omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Het San Martín park is een enorm park met een rozentuin, wetenschapsmuseum en een dierentuin. Hou je van bergbeklimmen? Maak dan tijdens je vliegreis naar Mendoza een uitstapje naar de Aconcagua, de hoogste berg van het westelijk halfrond.

Algemene reisinformatie Argentinië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 32°C en in januari gemiddeld 15°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter vier uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Argentijnse Peso, al kan je bijna overal met Amerikaanse dollars (USD) betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er inheemse talen gesproken, zoals het Guaraní en het Quechua.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegtickets

Het doel van CheapTickets.be is om het boeken van een vliegreis naar Mendoza (en andere bestemmingen wereldwijd) zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom kan je via onze online reiswinkel niet alleen vliegtuigtickets boeken, maar ook een hotelkamer zoeken, een wagen huren en een reisverzekering afsluiten. Het is een fluitje van een cent. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het is en voor je het weet zit je op het vliegtuig richting Argentinië!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Mendoza

Wie zegt dat vliegtuigtickets naar Mendoza handenvol geld kosten, kent CheapTickets.be nog niet. Wij zijn een online prijsvergelijker waarmee je in een handomdraai de voordeligste vlucht naar Mendoza vindt. Op deze manier vlieg je altijd tegen de scherpste prijs. Stop dus met twijfelen en ontdek ons uitgebreide aanbod!