Je ticket naar the big city life

Stedentrips buiten Europa

Verre wereldsteden: het thuis van miljoenen mensen. Culturele wijken, internationale topkeukens, winkeldistricten en adembenemende skylines. Imposante wereldsteden die je echt gezien moet hebben. Het is the big city life!

New York, Kaapstad of Dubai, buiten Europa zijn ook vele prachtige, grote steden, klaar om ontdekt te worden. Ga voor een stad met de mooiste skylines, of juist een stad waar je goed kunt shoppen, eten of cultuur snuiven. Wij hebben alle topsteden voor je uitgezocht!

Verre steden met de mooiste skylines
Verre shopsteden
Verre steden met het lekkerste eten
Verre steden om cultuur te snuiven

Verre steden met de mooiste skylines

Alle love voor historische tempels en oude wijken, maar moderne wolkenkrabbers zijn ook een stukje kunst op zich. Ga voor uitzicht op een van de mooiste skylines ter wereld en kijk je ogen uit in New York of Dubai.

De leukste verre shopsteden

Gek op shoppen? Dan kun je helemaal losgaan in de wereldsteden als Tokyo en Sao Paulo. Grote keten, kleine boetiekjes of lange winkelstraten. Shop till you dropp!

Verre steden met het lekkerste eten

Wij houden van heerlijk eten op reis. Rooftop-restaurants met uitzicht over de stad, intieme eettentjes in een historische wijk, of kraampjes op straat met de lekkerste geuren: er gaat niets boven lekker eten in een prachtige stad. Van het lekkerste streetfood in Bangkok tot heerlijke gerechten van Mexico-City, in deze steden is het smullen geblazen!

Verre steden om cultuur te snuiven

Ontdek het echte hart van de stad, en meng je onder de lokale bevolking. Ga cultuur snuiven in Mumbai en Buenos Aires of kies voor Istanbul waar de tijd lijkt even stil te staan, wanneer het prachtige gezang van moskeeën door de stad galmt.

De populairste verre stedentrips: deze mag je ook niet missen!

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice