Je ticket naar the big city life

Verre stedentrips

Verre wereldsteden: het thuis van miljoenen mensen. Culturele wijken, internationale topkeukens, winkeldistricten en adembenemende skylines. Imposante wereldsteden die je echt gezien moet hebben.

New York, Dubai, Kaapstad. Buiten Europa zijn ook vele prachtige, grote steden, klaar om ontdekt te worden. Ga voor een stad met de mooiste skylines, of juist een stad waar je goed kunt shoppen, eten of cultuur snuiven. Wij hebben alle topsteden voor je uitgezocht!

De mooiste skylines

Alle love voor historische tempels en oude wijken, maar moderne wolkenkrabbers zijn ook een stukje kunst opzich. Ga voor uitzicht op een van de mooiste skylines ter wereld.

De leukste shopsteden

Gek op shoppen? Dan kun je helemaal losgaan in de steden hiernaast. Grote keten, kleine boetiekjes of lange winkelstraten.

Het lekkerste eten

Wij houden van heerlijk eten op reis. Rooftop-restaurants met uitzicht over de stad, intieme eettentjes in een historische wijk, of kraampjes op straat met de lekkerste geuren: er gaat niets boven lekker eten in een prachtige stad.

Cultureel ontdekken

Ontdek het echte hart van de stad, en meng je onder de lokale bevolking. De tijd lijkt even stil te staan, wanneer het prachtige gezang van moskeeen door de stad galmt.

Verre steden: Deze mag je ook niet missen!

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Brussel.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice