Vlieg voordelig naar Santo Domingo

Vliegtickets Santo Domingo

Santo Domingo is een klein dorpje met een paar duizend inwoners in het westen van de Verenigde Staten. De luchthaven van Santo Domingo is Mayo Humberto Vivas Guerrero. Deze plaats is een goede uitvalsbasis om het landschap en verschillende andere steden in de omgeving te verkennen.

Culinair genieten

Oude gewoonten en gebruiken in deze eeuwenoude stad zijn onder andere nog terug te zien in de keuken. In het centrum van Santo Domingo is een aantal goede restaurants te vinden waar je kunt genieten van traditionele gerechten. Ook worden er een aantal religieuze tradities in ere gehouden, zoals de Black Saint Jerome.

Omgeving van Santo Domingo

Santo Domingo ligt op een aantrekkelijke locatie tussen bergen, watervallen, beekjes en meren. Om het prachtige landschap te ontdekken is het zeker aan te raden een excursie te maken. Dit kan ondermeer met de auto, te voet of op een paard.

San Cristóbal

De dichtstbijzijnde stad is San Cristóbal, waar nog veel indianen wonen. De stad is een echt indianencentrum en daarom erg populair bij toeristen. Ook de prachtige koloniale architectuur van de stad trekt veel bezoekers aan.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 22°C en 31°C en in januari tussen de 19°C en 29°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 6,5 uur vroeger dan in België, in de winter 5,5 uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Bolívar.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Santo Domingo

Op CheapTickets.be vind je dag en nacht de beste aanbiedingen voor vluchten naar Santo Domingo. Op de website kun je de beste tarieven van diverse aanbieders met elkaar vergelijken en gemakkelijk het goedkoopste vliegticket online bestellen.

CheapTickets.be zorgt ook voor de scherpste prijzen voor hotels en compleet verzorgde vakanties. Op de website vind je altijd het meest actuele aanbod met de voordeligste aanbiedingen. Natuurlijk kun je met CheapTickets.be ook naar andere steden in de wereld vliegen, want het aanbod is heel uitgebreid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Santo Domingo

Vertrek naar Santo Domingo in Venezuela tegen een betaalbare prijs en geniet van de authentieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met de website kun je rekenen op betaalbare vliegtickets naar eender welke bestemming op het Zuid-Amerikaanse continent. Boek je voordelige vliegtickets en je ziet onmiddelijk hoe eenvoudig het is.

Droom je al langer van een onvergetelijke trip naar Santo Domingo? Dan is nu het moment om te genieten van onze uitzonderlijke tarieven! Ons reservatiesysteem is zeer gebruiksvriendelijk en heel overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en voor je het weet ben je vertrokken naar Santo Domingo.