Vlieg voordelig naar Maturin

Vliegtickets Maturin

Maturin ligt in het noordoosten van Venezuela en is met ongeveer 500.000 inwoners de belangrijkste stad in de deelstaat Monagas. De stad had voor zijn officiële oprichting in 1760 een andere naam: ‘San Juan de le Tornera de Maturin’.

Bezienswaardigheden in Maturin

Het centrum van Maturin met de Plaza Bolívar is zeker de moeite waard. Rondom dit centrale plein zijn veel belangrijke gebouwen te vinden zoals het Palacio de Gobierno en de 18e-eeuwse St. Simon Kerk, de oudste en belangrijkste kerk van de stad. Een andere mooie kerk (vooral vanwege het glas-in-lood) is de Nuestra Señora del Carmen.

Bezienswaardigheden

Maturin heeft een gevarieerd cultureel leven met musea, theaters en kunstgalerijen. Ook zijn er een aantal bezienswaardigheden, die herinneren aan de onafhankelijkheidsoorlog (19e eeuw), zoals het standbeeld ter ere van de Venezolaanse heldin Juana Ramirez. Een andere attractie die te maken heeft met de cultuur is het jaarlijkse carnavalsfeest.

Maturin heeft ook een aantal mooie stadsparken, waar je kan ontspannen en wandelen. Het Parque de la Guaricha is vanwege de kleine dierentuin erg populair. Shopaholics kunnen zich in de grote winkelcentra in het centrum helemaal uitleven!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 25,6°C en in januari ongeveer 25,1°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 6,5 uur vroeger dan in België, in de winter 5,5 uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Bolívar.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Maturin

Op CheapTickets.be kun je supersnel een goedkoop vliegticket online boeken in een paar eenvoudige stappen. Op de website vind je een overzicht van de voordeligste vluchten van diverse vliegtuigmaatschappijen. Ook de tarieven van compleet verzorgde vakanties, hotels en huurauto’s zijn met elkaar vergeleken, zodat je altijd zo goedkoop mogelijk naar Maturin of één van de andere bestemmingen kunt vliegen.

Op CheapTickets.be vind je altijd de meest actuele prijzen, zodat je op de website ook terecht kunt voor de beste deals voor lastminute reizen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Maturin

Reis naar Maturin in Venezuela op een goedkope manier en proef de unieke ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op de website vindt u steeds de goedkoopste tickets naar tal van bestemmingen op het Zuid-Amerikaanse continent. Bestel uw goedkope vliegtickets en u ervaart onmiddelijk hoe snel het is.

Droomt u al langer van een boeiende reis naar Maturin? Dan is nu het moment om te genieten van onze fantastische voorwaarden! Ons boekingssysteem is eenvoudig en heel overzichtelijk. Probeer het snel en geniet van een droomreis naar Maturin.