Vlieg voordelig naar Puerto Ordaz

Vliegtickets Puerto Ordaz

Puerto Ordaz ligt in het noordoosten van Venezuela, in de staat Bolívar. De stad is met zo’n 1,3 miljoen inwoners één van de grootste steden van het land. De combinatie van natuurlijke en historische attracties maakt de stad erg aantrekkelijk voor bezoekers.

Natuur in Puerto Ordaz

Puerto Ordaz is met zijn natuurlijke schoonheid een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Er zijn nationale parken, stadparken, rivieren, watervallen en andere natuurlijke attracties. Populair is het La Llovizna Park, waar prachtige watervallen te zien zijn. De Angel Falls is met een hoogte van 997 meter de hoogste waterval ter wereld!

Een andere populaire trekpleister in Puerto Ordaz is de Zoologico Loefling. In deze dierentuin zijn miereneters, tapris, apen, kaaimannen en verschillende andere wilde dieren te zien.

Cultuur

Puerto Ordaz is een moderne stad met een divers aanbod cafés en restaurants. Ook zijn er verschillende grote winkelcentra waar je kan shoppen. De stad heeft bovendien een verscheidenheid aan historische monumenten en culturele bezienswaardigheden. Een bijzondere attractie is de grote waterkrachtcentrale bij de Caroni rivier.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 26°C en 28°C. Van mei tot november loopt het natte seizoen, van november tot mei loopt het droge seizoen.
  • Tijdsverschil: het is er 5,5 uur vroeger dan in België en tijdens onze zomertijd 6,5 uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Bolívar.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans, maar er worden ook diverse indianentalen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Puerto Ordaz

Op CheapTickets.be kan je snel een voordelige vlucht naar Puerto Ordaz selecteren en direct online boeken. Op CheapTickets.be kun je ook gebruik maken van leuke hoteldeals, huurauto’s en lastminute vluchten. Je kunt profiteren van de scherpste tarieven en meest recente aanbiedingen, omdat de website altijd actueel is.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Puerto Ordaz

Reis naar Puerto Ordaz in Venezuela tegen de interessantste voorwaarden en maak kennis met de aangename ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met onze site vindt u steeds de goedkoopste vliegtickets naar alle landen op het Zuid-Amerikaanse continent. Reserveer uw goedkope vliegtickets en u ervaart meteen hoe makkelijk het is.

Kijkt u al lang uit naar een onvergetelijke reis naar Puerto Ordaz? Dan is nu het moment om te profiteren van onze fantastische voorwaarden! Onze site is eenvoudig en heel overzichtelijk. Probeer het snel en vertrek met een gerust hart naar Puerto Ordaz.