Vlieg voordelig naar San Antonio

Vliegtickets San Antonio

San Antonio Del Táchira ligt in het uiterste westen van Venezuela, in het noordelijke Andesgebergte. Vlakbij de stad ligt een luchthaven: het Aeropuerto Juan Vicente Gómez. San Antonio Del Táchira ligt bij de grens met Colombia.

Natuur

Eén van de grootste attracties is de prachtige natuur rond San Antonio Del Táchira. In de omgeving liggen een aantal nationale parken die zich lenen voor vele outdoorsporten, zoals wandelen, klimmen, vissen en kamperen. Het Juan Pablo Penaloza National Park is een mooi natuurgebied met groene bossen en gletsjermeren en lagunes.

Bezienswaardigheden in San Antonio

San Antonio Del Táchira heeft, afgezien van een aantal kerken, weinig te bieden aan toeristen. De belangrijkste stad bij het Aeropuerto Juan Vicente Gómez is de hoofdstad van Táchira, San Cristóbal. De stad is met meer dan 250.000 inwoners een belangrijke handelsstad in het land.

Leuke bezienswaardigheden zijn de mooie pleinen, oude kerken en andere gebouwen, zoals het regeringspaleis. Aan het begin van het jaar is er het jaarlijkse Feria Internacional de San Sebastián, een groot evenement met stierengevechten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 29,4°C en in januari ongeveer 9,7°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd is het er 5,5 uur vroeger dan in België en tijdens onze zomertijd is het er 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de bolívar.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans, maar er worden ook indianentalen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar San Antonio

Het meest actuele aanbod vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto’s en vliegvakanties is dag en nacht te vinden op CheapTickets.be. Vlieg naar het Aeropuerto Juan Vicente Gómez vlakbij San Antonio en ontdek de unieke natuur in het westen van Venezuela. Op CheapTickets.be kun je gemakkelijk de tarieven van vluchten, hotels en compleet verzorgde vakanties met elkaar vergelijken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar San Antonio

Vlieg naar San Antonio in Venezuela op een goedkope manier en geniet van de aangename sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze website vindt u steeds voordelige vliegtickets naar eender welke bestemming in Zuid-Amerika. Reserveer uw goedkope vliegtickets en u ervaart meteen hoe snel het is.

Kijkt u al lang uit naar een boeiende vakantie in San Antonio? Dan is nu het moment om te profiteren van onze speciale voorwaarden! Ons boekingssysteem is eenvoudig en zeer overzichtelijk. Ontdek het vandaag en voor u het weet bent u vertrokken naar San Antonio.