Vlieg voordelig naar Porlamar

Vliegtickets Porlamar

Porlamar is op het gebied van economie een belangrijke stad in Venezuela. Voor toeristen zijn er veel voorzieningen, zoals hotels en restaurants. Porlamar is ook een echte topbestemming voor iedereen die op zoek is naar zon, zee en strand.

Isla Margarita

Porlamar ligt op Isla Margarita, een eiland voor de noordkust van Venezuela. De stad heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 27°C en heerlijke zandstranden. Hier zijn vooral veel zonaanbidders en liefhebbers van watersporten te vinden.

Bezienswaardigheden in Porlamar

Het centrum van Porlamar heeft leuke terrasjes, restaurants en cafés. Je kunt er ook winkelen en uitgaan. Hou je van kunst, breng dan een bezoek aan het Hedendaags Kunst Museum. Hier wordt het werk van de beroemde lokale beeldhouwer Francisco Narváez tentoongesteld.

Ook op de rest van het eiland vind je veel leuke attracties, zoals het El Agua Waterpark. Een andere trekpleister is La Restinga National park. Hier kun je met een boot mooie tochten maken door prachtige mangrovebossen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6,5 uur vroeger dan in België. Tijdens onze wintertijd is het er 5,5 uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Bolívar.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans, maar er worden ook vele Indianentalen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Porlamar

Ga er eens even helemaal tussenuit en vlieg naar het mooie Porlamar op Isla Margarita. Kijk op CheapTickets.be voor de beste tarieven voor vluchten en boek je reis supersnel online.

Op CheapTickets.be kun je terecht voor voordelige vliegtickets, huurauto’s en hotelovernachtingen. De website is altijd actueel, waardoor je direct kunt profiteren van de meest geweldige deals en aanbiedingen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Porlamar

Reis naar Porlamar in Venezuela tegen een betaalbare prijs en maak kennis met de unieke ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met CheapTickets.be vindt u steeds betaalbare vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen op het Zuid-Amerikaanse continent. Bestel uw voordelige vliegtickets en u ziet in een oogopslag hoe simpel het is.

Kijkt u al lang uit naar een boeiende trip naar Porlamar? Dan is nu het moment om te profiteren van onze fantastische prijzen! Onze site is zeer gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en vertrek met een gerust hart naar Porlamar.