Vlieg voordelig naar Caracas

Vliegtickets Caracas

De hoofdstad van Venezuela, Caracas, ligt in het noorden van het land, aan de Caraïbische Zee. Deze bruisende wereldstad werd gesticht in 1567 en heeft tal van interessante historische bezienswaardigheden en een koloniale architectuur.

Historische bezienswaardigheden

De Casa Natal De Bolívar is één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Hier werd in 1783 de nationale held Simón Bolívar geboren. Vandaag is het een museum en kun je er uniformen, wapens en schilderijen ontdekken uit de tijd van de vrijheidsstrijder. Ook de kathedraal op de Plaza Bolívar in het oude stadscentrum is een aanrader omwille van de prachtige altaren en kapellen.

Ontdek modern Caracas

Om het moderne Caracas te ontdekken moet je in het Parque Central zijn. Hier vind je vooral hoge torens en wolkenkrabbers. De meeste musea, kunstgalerijen, winkelcentra, restaurants en kantoren bevinden zich hier.

Tip: In de zoo van Caracas, in het Parque Del Este kun je bedreigde inheemse diersoorten bezichtigen, zoals de arrauschildpad.

Vliegen naar Caracas

Van plan om naar Caracas te reizen en op zoek naar goedkope vliegtickets? Voor de voordeligste vliegtuigtickets kun je altijd terecht op CheapTickets.be. Hier kun je op een eenvoudige manier de vliegtickets van de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Duid je gewenste bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Vergelijk de tickets, maak je keuze en boek de goedkope vliegtickets rechtstreeks via CheapTickets.be. Eenvoudiger kan niet! Je kunt er terecht 7 dagen op 7 en 24 uur op 24!

Algemene reisinformatie Venezuela

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 24°C en tijdens de winter is het er gemiddeld 22°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter is dat vijf uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Venezolaanse Bolívar (VEB).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Caracas

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Caracas moet u bij CheapTickets.be zijn. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het reserveren van een hotelkamer of huurwagen en voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering. Dit alles, net als de vliegtickets, aan superinteressante prijzen! Kijk zelf maar eens op onze site en ontdek hoe eenvoudig en goedkoop het leven kan zijn!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Caracas

Vlieg naar Caracas in Venezuela tegen een betaalbare prijs en geniet van de unieke stemming van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op CheapTickets.be kunt u rekenen op voordelige vliegtuigtickets naar eender welke bestemming in Zuid-Amerika. Boek uw voordelige vliegtickets en u ziet direct hoe simpel het is.

Droomt u al langer van een boeiende vakantie in Caracas? Dan is nu het moment om te genieten van onze uitzonderlijke tarieven! Ons reservatiesysteem is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en voor u het weet bent u vertrokken naar Caracas.