Vlieg voordelig van of naar Rotterdam

Vliegtickets Rotterdam

Rotterdam is een grote, bruisende Nederlandse havenstad met een zeer uitgebreid aanbod aan culturele activiteiten, musea, historische gebouwen en winkels. Het is de perfecte bestemming voor een citytrip, maar ook qua vertrekpunt voor je vakantie is Rotterdam luchthaven ideaal!

Airlines vanaf Rotterdam

Vanaf Rotterdam kun je onder andere vliegen met Transavia, Vueling, TUI Fly, British Airways en Cityjet.

Populairste bestemmingen vanaf Rotterdam

Cultuur

De Sint Laurenskerk, of Grote Kerk, dateert uit de 15e eeuw en is één van de belangrijkste historische gebouwen van de stad. Rotterdam heeft ook verschillende fascinerende musea. Denk maar aan het Boymans van Beuningen Museum met prachtige collecties van oude en nieuwe kunst, met onder meer schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, tekeningen en prenten.

Haven Rotterdam

Rotterdam beschikt over één van de allergrootste havens ter wereld. Je kan de haven bezoeken met een rondvaart door de Maashaven, de Rijnhaven en de Waalhaven. Ook de bekende 186 meter hoge Euromast kan je hier bezoeken. Om alles te leren over het verleden van de scheepvaart kan je in het Maritiem Museum terecht.

Rotterdam is ook bekend omwille van het uitgebreide aanbod aan winkels. Om te shoppen moet je in de Lijnbaan, de Coolsingel of de Koopgoot zijn. Bovendien is het Rotterdamse uitgaansleven ronduit spectaculair. Verspreid over de hele stad zijn talloze cafés, disco’s en clubs te vinden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 17°C en in de winter 3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: je kan in heel Nederland met de euro betalen.
  • Taal: Nederlands.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Rotterdam

Boek de voordeligste vliegtuigtickets naar Rotterdam via CheapTickets.be en je geniet van de beste deals! Naast vliegtickets kan je bij ons ook terecht voor het reserveren van een hotelkamer en voor het huren van een wagen. Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om voordelig een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten. Je vindt het allemaal op onze site! Surf snel naar CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor een boeiende reis!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice