Rotterdam Airport

Rotterdam Airport (internationaal bekend als Rotterdam The Hague Airport) is de tweede grootste regionale luchthaven van Nederland. Elk jaar nemen ruim 1,5 miljoen reizigers hier het vliegtuig naar meer dan 40 Europese bestemmingen. In de bestemmingslijst vinden we populaire steden zoals Rome, Barcelona, Madrid, Londen en Praag. Vakantie of zakelijke afspraak, de luchthaven Rotterdam is voor elk type reiziger interessant.

Airlines vanaf Rotterdam

Vanaf Rotterdam kun je onder andere vliegen met Transavia, Vueling, TUI Fly, British Airways en Cityjet.

Auto en parking

De Rotterdam luchthaven is gelegen aan de A13 autosnelweg. Hierdoor is Rotterdam Airport ook vanuit België goed bereikbaar. Er zijn verschillende parkeerplaatsen op wandelafstand van de terminal die 24 uur per dag bewaakt worden. P1, P3 en P7 kunnen gebruikt worden voor lang parkeren, terwijl P2 is voorbehouden voor korte parkeermomenten.

Treinverbindingen naar Rotterdam luchthaven

Geen zin om de wagen te nemen? Dan is er nog steeds het openbaar vervoer. Neem de trein naar Den Haag en ga met de RandstadRail naar halte Meijersplein. Van daaruit reis je met de Airport Shuttle in enkele minuten naar luchthaven Rotterdam. Als alternatief kan je vanuit het station Rotterdam Centraal buslijn 33 naar de luchthaven nemen.

Faciliteiten op Luchthaven Rotterdam

Wachten op een vlucht is in Luchthaven Rotterdam totaal geen probleem. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de AKO Shop voor nationale en internationale kranten, magazines en boeken. In de Rotterdam Airport Shop kan je parfum, drank, sigaretten, reisbenodigdheden, juwelen en andere artikels kopen.

Verder zijn er in de vertrekhal verschillende bars en restaurants te vinden. In restaurant De Horizon is er zelfs een panoramaterras waar je een mooi uitzicht over de start- en landingsbaan hebt.

Vluchten vanuit Rotterdam

Wil je in Rotterdam The Hague Airport vertrekken? Bij CheapTickets.be vind je de beste tarieven. Gebruik onze zoekmachine en ontdek het zelf. Voor je het weet zit je op het vliegtuig naar jouw favoriete bestemming!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice