Vluchten Charleroi - Venetië

Vluchten Charleroi – Venetië

Onze zoekmachine is het beste hulpmiddel voor iedereen die een goedkope vlucht van Charleroi naar Venetië wil boeken. Je krijgt een overzicht van alle prijzen, zowel van gewone als low-cost airlines. Van zodra je een vlucht selecteert, kan je online een plaatsje reserveren via onze ticketshop. Deze is dag en nacht open.

Gezellig weekendje Venetië

Een Charleroi – Venetië vliegticket is perfect voor een gezellig weekendje weg. Hier kan je namelijk rustig door de kronkelende straatjes kuieren, een romantische gondeltocht maken of rustig door de marktjes snuisteren. Een vliegreis naar Venetië is niet compleet zonder een bezoek aan de prachtige San Marco Basiliek. En voor museumliefhebbers is er de Gallerie dell’Accademia en het Peggy Guggenheim Museum.

Airlines vanaf Charleroi

Vanaf Charleroi vliegen enkele luchtvaartmaatschappijen naar Venetië. Vanaf Charleroi kun je onder andere vliegen met Ryanair, Wizz Air, TUI Fly, Pegasus Airlines en Belavia. Deze airlines vliegen vanaf Charleroi naar verschillende bestemmingen in Europa. Venetië is dus goed bereikbaar vanaf Charleroi.

Van Charleroi naar Venetië

Een vlucht van Charleroi naar Venetië is verrassend kort. Na iets meer dan één uur land je op Treviso Airport, op 20 km van Venetië. Er zijn bussen, treinen en taxi’s voorzien om je naar jouw eindbestemming te brengen.

Boek nu je voordelige vliegticket!

Een Charleroi – Venetië vlucht reserveren is kinderspel. Gebruik onze zoekmachine om alle maatschappijen te vergelijken en selecteer de voordeligste optie. Tijdens het afrekenen kan je tevens een hotelkamer reserveren en een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Alles gebeurt online – 24u op 24 en 7 dagen op 7. En zoals je van ons gewend bent, bieden wij voor alles de beste deals aan. Ontdek het zelf!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice