Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Treviso Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Treviso Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Treviso Airport

Treviso Airport

Vertrek van en naar Treviso Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Treviso Airport in 't kort

Treviso Airport is een kleine luchthaven met maar één terminal. Het vliegveld ligt op ongeveer 40 kilometer ten noorden van Venetië. Vanaf de luchthaven ben je al binnen 40 minuten in Venetië!

Parkeren en vervoer op Treviso Airport

Parkeren op Treviso Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Treviso Airport naar het centrum van Venetië te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Treviso Airport >>

Airlines en bestemmingen van Treviso Airport

Airlines als Ryanair en Wizzair vliegen naar en vanaf Treviso Airport. Jaarlijks reizen meer dan een miljoen passagiers van en naar Treviso Airport. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven tegen voordelige tarieven naar meer dan 40 bestemmingen in Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Treviso Airport >>

Voorzieningen op Treviso Airport

Veel mensen reizen jaarlijks via Treviso naar bestemmingen binnen Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Treviso Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Treviso Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Treviso Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Treviso Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be