Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Treviso Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Treviso Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Treviso Airport

Adres En Parkeren

Adres Treviso Airport

Het adres van Treviso Airport is:

Via Noalese, 63E
31100 Treviso TV
Italië

Met de auto vanaf of naar Treviso Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Treviso Airport? Vanaf de luchthaven van Treviso is het ongeveer 40 minuten rijden naar het centrum van Venetië. De afstand tussen het centrum en Treviso Airport is zo'n 40 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Treviso Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Treviso Airport met de bus is zo'n 40 minuten. Vanaf Treviso Airport rijdt er bijna elk uur een bus naar Venetië.

Met de taxi vanaf of naar Treviso Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Treviso Airport? Vanaf de luchthaven van Treviso ben je met de taxi ongeveer 40 minuten onderweg naar Venetië. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Treviso Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Treviso Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Treviso Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Lang parkeren

Het vliegveld beschikt over 4 verschillende parkeerterreinen met ieder een ander tarief. Wil je direct voor de terminal parkeren? Dan zijn de parkeertarieven het hoogst. Alle parkeerterreinen bevinden zich op maximaal 10 minuten lopen van de terminal.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Dan kun je op ieder parkeerterrein de eerste 10 minuten gratis parkeren.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Treviso Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Treviso Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Treviso Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be