Vlieg van Brussel naar Dubai

Route Brussel - Dubai

Dubai ligt op ruim 5.151 km vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze zonnige bestemming is zonder overstap ongeveer 7 uur. Wat leesvoer en een goede film zijn dus geen overbodige luxe!

Lees meer over:

Informatie over Dubai

Dubai is de dichtstbevolkte stad in de Verenigde Arabische Emiraten en heeft een luxe identiteit opgebouwd op basis van zijn vooruitstrevende architectuur, bruisende nachtleven en luxe winkels. De stad, met zijn glinsterende skyline van wolkenkrabbers, geeft het gevoel van een luxe speeltuin voor volwassenen af. Dubai ligt vlakbij de woestijn, waardoor je gemakkelijk op een kameel kan rijden, een zandsafari kan maken of kan zandsnowboarden. Dubai is in de loop der jaren echt uitgegroeid tot een wereldstad en is de belangrijkste zakenstad in het Midden-Oosten.

Beklim tijdens een bezoek aan Dubai de 828m hoge Burj Khalifa, shop 'til you drop in de Dubai Mall en sluit de dag af met een show bij de Dubai Fountain. Ook staat in Dubai het enigste 7-sterren hotel ter wereld. Wanneeer vertrek jij naar deze luxe stad?

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Dubai?
    Reisbeperkingen in de Verenigde Arabische Emiraten in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina voor de laatste updates of check de reisadviespagina van de Belgische overheid.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Dubai?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Dubai is 6 uur en 35 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Dubai?
    Er is een internationale luchthaven in Dubai, en dat is Dubai International Airport (DXB). Alle vluchten naar Dubai komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice