Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Marokko

Nador

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Nador
Wat te doen?
Kalender 2020/21

Je ticket naar Mediterraans genieten in Marokko

Evenementen

Kalender 2020/21

Nador heeft, naast de religieuze feestdagen, veel jaarlijks terugkerende evenementen. Wij zetten er alvast wat voor je op een rij.

Yennayer Nieuwjaar (januari)

Het Yennayer Nieuwjaar volgt de Amazigh kalender van de Imazighen. Dit zijn de Berberse bevolkingen van Marokko. Geniet tijdens het Amazigh Nieuwjaar van traditionele Berberse gerechten als orkimm en tagoula.

Eid Al Mawlid Annabawi (januari)

Marokko herdenkt de geboortedag van de profeet Mohammed tijdens Eid Al Mwlid Annabawi. Jaarlijks zijn er moussems, een bedevaart, in verschillende plaatsen waar men verschillende heiligen herdenkt.

Id-al-Fitr Suikerfeest (juni - juli)

Dit is het grootste feest in Nador en eigenlijk in heel Marokko. Het Suikerfeest zal niet onopgemerkt voorbij gaan! Iedereen gaat na zonsondergang genieten van de lekkerste gerechten en de mooiste kleding wordt met dit feest gedragen. Haal dus je beste outfit uit je koffer!

Naar Nador vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Nador

Zoek je goedkope vliegtickets naar Nador in Marokko? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Nador.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be