Er even tussenuit met het gezin

Relaxte familiereizen

Op zoek naar een leuke reis om te maken met de hele familie? Keuze genoeg! Als je lekker wilt relaxen aan het strand en niet al te veel dingen wilt ondernemen, zijn relaxte familiereizen perfect. Samen op een luchtbedje dobberen, genieten van de zonsondergang en de volgende dag weer precies hetzelfde doen. Het kan op deze bestemmingen.

Actieve familiereizen

Heb je een actieve familie? Dan zijn actieve familiereizen de perfecte uitkomst. Samen veel activiteiten ondernemen zoals berg beklimmen, watersporten beoefenen of gewoon leuke spellen doen in de natuur. Op deze bestemmingen is er in ieder geval genoeg actie om je met de hele familie te vermaken.

Familiereizen naar pretparken

Vooral voor kinderen zullen reizen naar pretparken het uitje van het jaar zijn. Maar wist je dat pretparken voor alle leeftijden leuk zijn? Lekker gillen terwijl je 120 km per uur door de lucht schiet of herleef je jeugd door je held te ontmoeten. Op deze bestemmingen weet je zeker dat je een reis hebt voor jong & oud.

Spanje

Nog meer inspiratie voor je family trip

Frankrijk

Italië

Turkije

Portugal

Verre vakanties

De kleine lettertjes

  • Vanafprijs per persoon in euro voor retourvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten en reis- en/of annulatieverzekering.
  • Vertrek vanaf België en Nederland
  • Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice