Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Denemarken

Billund

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Billund

Vliegtickets Billund

Billund is een kleine gemeente in het hart van Denemarken. Het is vooral bekend omwille van het wereldberoemde pretpark Legoland.

Pretpark Legoland

Legoland opende haar deuren in 1968 en is sindsdien uitgegroeid tot een enorm pretpark met verschillende complexen. Ben je gek op indianen of ben je eerder fan van piraten? In Legoland komen verschillende interessante thema’s aan bod. Ook Miniland, waar Denemarken is nagebouwd met miljoenen Legoblokjes, spreekt tot ieders verbeelding.

Legoland is een echt paradijs waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ze kunnen zich er helemaal uitleven en hun wildste dromen en fantasieën nabouwen met Legoblokjes.

Musea in Billund

Er zijn veel meer redenen om een vlucht naar Billund te boeken. Bezoek bijvoorbeeld het Center Mobilium, een complex dat bestaat uit verschillende musea. Hier ontdek je een luchtvaartmuseum en een Motormuseum, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van de auto.

Het brandweermuseum herbergt een interessante collectie oude brandweerauto's en reddingsvoertuigen. Het Vorbasse Museum, vlakbij de stad, geeft dan weer een boeiend overzicht van archeologische opgravingen uit de regio.

Voor natuurliefhebbers is een wandeling door het Sculpturenpark van Billund of een bezoek aan de Fuchsiatuin een absolute must. Deze laatste heeft één van de grootste fuchsiaverzamelingen van Europa.

Vliegen naar Billund

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Billund? Op CheapTickets.be vind je de voordeligste tarieven. Door een vertrekdatum in te geven in het zoekvenster krijg je meteen een overzicht van de beschikbare vliegtickets die aangeboden worden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk de prijzen en kies er de interessantste vliegtuigtickets uit. Reserveer jouw vliegtuigtickets naar Billund daarna rechtstreeks op onze site. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Algemene reisinformatie Denemarken

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 19°C. Tijdens de wintermaanden is het er gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Deense kroon (DKK).
  • Taal: de officiële taal is Deens. Er wordt ook redelijk goed Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Billund

De voordeligste vliegtickets naar Billund zijn snel en eenvoudig te vinden op CheapTickets.be. Bovendien kan je hier ook terecht voor het boeken van een hotelovernachting of een huurauto. Wij helpen jou ook met het afsluiten van een reis-of annuleringsverzekering. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is en betaal nooit meer te veel voor een geslaagde vakantie naar jouw favoriete bestemming!

Naar Billund vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Billund

Zin in een boeiende vliegreis naar Billund in Denemarken? Bezoek dan snel via CheapTickets.be! Je kan er op slechts een paar minuten de vliegtickets van de meeste maatschappijen met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de tevens nieuwste kortingen en de voordeligste vliegtuigtickets naar Billund en vele andere reisbestemmingen over de hele wereld.

Wij houden jou op de hoogte van de nieuwste kortingen met ons flight alert system. Zo geniet je steeds van de beste deals. Dankzij CheapTickets.be reis je steeds het voordeligst naar Billund en andere bestemmingen in Europa. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer dan nodig voor een fantastische reis!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be