Je ticket naar uitkijken naar die volgende reis

Laatst bijgewerkt: 2 september 2022

Reisadvies Verenigd Koninkrijk (COVID-19)

Het huidige reisadvies voor een reis richting het Verenigd Koninkrijk is positief. Op deze pagina geven we je meer gedetailleerde reisinformatie voor een reis naar Engeland. Bekijk voor vertrek altijd het actuele reisadvies.

Kleurcodes Engeland

Reizen naar Engeland

Coronamaatregelen Engeland

Het leven in Engeland

Terugkeer naar België

Vliegtickets Engeland

Goed voorbereid op reis

De kleine lettertjes

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Het reisadvies per land verandert in de coronacrisis constant. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Het reisadvies kan in een land per provincie, regio of deelstaat verschillend zijn. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Mochten restaurants, cafés, winkels, hotels, stranden, musea, trekpleisters en nachtclubs heropenen, dan beschikken zij in de meeste gevallen over een beperktere capaciteit in verband met de coronamaatregelen die zij moeten handhaven.
  • Reisadvies Belgische overheid voor Engeland
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice