Je ticket naar uitkijken naar die volgende reis

Laatst bijgewerkt: 2 september 2022

Reisadvies Italië (COVID-19)

Het huidige reisadvies voor een reis naar Italië is positief. Op deze pagina geven we je meer gedetailleerde reisinformatie voor een reis naar Italië. Bekijk voor vertrek altijd het actuele reisadvies.

Kleurcodes Italië

Reizen naar Italië

Je kan naar Italië reizen met het Europese Digitale Coronacertificaat.

Coronamaatregelen Italië

Het leven in Italië

In Italië moet je onder andere bij het betreden van restaurants, musea, theaters, concerten, sportwedstrijden en culturele evenementen een testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs laten zien.

Terugkeer naar België

Vliegtickets Italië

Goed voorbereid op reis

De kleine lettertjes

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Het reisadvies per land verandert in de coronacrisis constant. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Het reisadvies kan in een land per provincie, regio of deelstaat verschillend zijn. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Mochten restaurants, cafés, winkels, hotels, stranden, musea, trekpleisters en nachtclubs heropenen, dan beschikken zij in de meeste gevallen over een beperktere capaciteit in verband met de coronamaatregelen die zij moeten handhaven.
  • Reisadvies Belgische overheid voor Italië
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice