Je ticket naar uitkijken naar die volgende reis

Laatst bijgewerkt: 1 september 2022

Reisadvies Thailand (COVID-19)

Het huidige reisadvies voor een reis richting Thailand is negatief. Lees voordat je op reis gaat goed de inreisvoorwaarden. Op deze pagina geven we je meer gedetailleerde reisinformatie voor een reis naar Thailand. Update: Vanaf 1 mei gelden versoepelde maatregelen.

Kleurcodes Thailand

Reizen naar Thailand

Coronamaatregelen Thailand

Het leven in Thailand

Terugkeer naar België

Vliegtickets Thailand

Goed voorbereid op reis

De kleine lettertjes

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Het reisadvies per land verandert in de coronacrisis constant. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Het reisadvies kan in een land per provincie, regio of deelstaat verschillend zijn. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Mochten restaurants, cafés, winkels, hotels, stranden, musea, trekpleisters en nachtclubs heropenen, dan beschikken zij in de meeste gevallen over een beperktere capaciteit in verband met de coronamaatregelen die zij moeten handhaven.
  • Thailand ligt niet in de Europese Unie, waardoor je je toelatingsbewijzen niet in jouw Europese Digitale Coronacertificaat kan uploaden.
  • Reisadvies Belgische overheid voor Thailand
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice