Informatie over reizen tijdens corona (Covid-19)

Op deze pagina vind je alle beschikbare informatie over reizen en de coronapandemie.

Ga direct naar:
Boekingsmogelijkheden
Reisvoorbereiding
Reizen naar jouw bestemming
De laatste ontwikkelingen
Meer lezen

Informatie over boekingsmogelijkheden

De ontwikkelingen omtrent corona en reizen volgen elkaar razendsnel op. Het plannen en boeken van een nieuwe reis kan daarom erg spannend zijn. Kan je namelijk wel gaan als de vertrekdatum eenmaal daar is en hoe is de situatie dan op de bestemming?

Sinds de coronapandemie bieden steeds meer airlines flexibele tickets aan. Met een flexibel ticket is het mogelijk om je reisdatum gratis te wijzigen en heb je de optie om op een later moment te vertrekken. Bij CheapTickets.be heb je de mogelijkheid om een flexibel ticket te boeken en daarnaast bieden we opties voor reis-en-annuleringsverzekeringen. Op deze manier kan je zorgeloos een reis boeken.

Informatie over reisvoorbereiding

Reizen is helaas niet meer zo vanzelfsprekend en vraagt nu om wat meer voorbereiding dan voorheen. Veel landen hebben extra reisrestricties ingesteld en deze restricties kunnen per land erg verschillen. Daarnaast wijzigen de reisrestricties ook regelmatig.

Check bij het voorbereiden van jouw reis daarom altijd het meest actuele reisadvies. Zo weet je welke documenten je precies nodig hebt en of je bijvoorbeeld een coronatest moet inplannen. Daarnaast is het verstandig om ook naar de maatregelen van jouw airline te kijken. Wat zijn bijvoorbeeld de regels voor het dragen van een mondkapje en moet je misschien eerder aanwezig zijn? Als laatste vertellen wij ook graag over waar je allemaal aan moet denken bij jouw terugkeer naar België.

Wil je meer weten over de betekenis achter de reisadvies kleuren? Check onze blog.

Informatie over reizen naar jouw bestemming

Het reizen is tijdens de coronapandemie aanzienlijk veranderd. Luchthavens en airlines hebben verschillende coronamaatregelen getroffen om iedereen zo veilig mogelijk op de bestemming te brengen. Het dragen van een mondkapje tijdens de vlucht is bij de meeste airlines verplicht, maar daarnaast zijn er nog meer maatregelen genomen.

Als je eenmaal bent aangekomen op jouw bestemming gelden daar natuurlijk andere (corona)regels dan in België. In sommige landen is het bijvoorbeeld verplicht om ook buiten een mondkapje te dragen. Voor de meest populaire bestemmingen hebben wij gedetailleerd overzicht van de coronamaatregelen per land. Als laatste vertellen wij ook graag over waar je allemaal aan moet denken bij terugkeer van jouw bestemming naar België.

Informatie over de laatste ontwikkelingen

Meer lezen over reizen en corona

De kleine lettertjes

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice