Je ticket naar uitkijken naar die volgende reis

Laatst bijgewerkt: 2 september 2022

Reisadvies Portugal (COVID-19)

Het huidige reisadvies voor een reis richting Portugal is positief. Op deze pagina geven we je meer gedetailleerde reisinformatie voor een reis naar Portugal. Bekijk voor vertrek altijd het actulee reisadvies.

Kleurcodes Portugal

Reizen naar Portugal

Je kan naar Portugal reizen met het Europese Digitale Coronacertificaat.

Coronamaatregelen Portugal

Het leven in Portugal

In Portugal moet je onder andere bij het betreden van restaurants in het weekend een testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs laten zien.

Terugkeer naar België

Vliegtickets Portugal

Goed voorbereid op reis

De kleine lettertjes

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Het reisadvies per land verandert in de coronacrisis constant. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Het reisadvies kan in een land per provincie, regio of deelstaat verschillend zijn. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Mochten restaurants, cafés, winkels, hotels, stranden, musea, trekpleisters en nachtclubs heropenen, dan beschikken zij in de meeste gevallen over een beperktere capaciteit in verband met de coronamaatregelen die zij moeten handhaven.
  • Reisadvies Belgische overheid voor Portugal
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice