Vlieg voordelig naar Sucre

Vliegtickets Sucre

De hoofdstad van Bolivia is Sucre, een kleine stad met ongeveer 150.000 inwoners. Sucre is ook een zonnige stad met gemiddelde temperaturen tussen de 16°C en 20°C.
Wil je al langer een bezoek brengen aan deze Boliviaanse trekpleister? Kijk dan op CheapTickets.be. Hier ontdek je een handig overzicht van de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen.

Selecteer de beste vlucht naar Sucre en ga naar onze ticketshop om een plaatsje te reserveren. Hier kan je 24u op 24 terecht. Was alles maar zo eenvoudig als een ticket naar Sucre kopen via onze website!

Historie

Sucre is een charmante stad met historische huizen, mooie pleinen en monumenten en interessante attracties. In de stad bevinden zich een aantal kerken die zeker een bezoekje waard zijn. Zoals de Metropolitan kathedraal, een van de mooiste kerken van de stad. De kerk ligt bovendien bij het beroemde Plaza 25 de Maya, een populair plein dat centraal in de stad ligt.

Sucre is ook geliefd bij jongeren. Er wonen veel studenten en het centrum van de stad is bezaaid met cafés, bars, disco’s en andere uitgaansgelegenheden.

Cultuur in Sucre

Ben je geïnteresseerd in de lokale culturen en koloniale historie van Sucre? Breng dan een bezoek aan het Koloniaal en Antropologisch Museum. Loop ook even binnen bij het Museo de Arte Indigena, ook wel Textielmuseum genoemd. Hier ontdek je een mooie collectie lokale kunst. Tenslotte is er nog een leuk museum voor kinderen: het interactieve Tanga Tanga Children’s Museum. Er is dus voor ieder wat wils tijdens een vliegreis naar Sucre.

Algemene reisinformatie Bolivië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 16°C en 20°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België en in de winter vijf uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Boliviano.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Een groot deel van de bevolking spreekt het Quechua of het Aymará, twee indianentalen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek nu je vakantie naar Sucre

Heb je reeds een vliegtuigticket naar Sucre gekocht, maar zoek je nog een plaats om te overnachten? Geen probleem, want op onze website vind je een ruim aanbod hotelkamers. Ook met een huurauto of een reisverzekering kunnen wij jou helpen. Kijk op onze website voor een volledig overzicht en geniet van de uitzonderlijke voorwaarden!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sucre

Het is nergens zo eenvoudig om een goedkoop ticket naar Sucre in Bolivia te scoren dan op CheapTickets.be. De beste deals werden reeds geselecteerd en in een handig overzicht gegoten. Je hoeft enkel nog een keuze te maken. Klaar? Koop dan je tickets online via onze webshop. Zo makkelijk is het!

Other flights Bolivia