Vlieg voordelig naar Cochabamba

Vliegtickets Cochabamba

Cochabamba is de hoofdstad van de centraal gelegen gelijknamige provincie. De stad mag zich met ongeveer 750.000 tot een van de grootste steden van Bolivia rekenen.
Droom je al langer van een vliegreis naar Cochabamba in Bolivia? CheapTickets.be zorgt ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt. Via onze website kan je namelijk op een voordelige manier een vlucht naar Cochabamba reserveren. Probeer het zelf en geniet van een onvergetelijke reis!

Historie

Cochabamba leent zich altijd voor een mooie stadswandeling. De stad is erg zonnig en heeft een mild klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 23°C en 27°C. Cochabamba heeft een charmant stadscentrum en een aantal mooie bezienswaardigheden, zoals de kathedraal uit 1571, het Palacio Portales uit 1914 en het Archeologisch Museum.

Een van de meest opvallende toeristische bezienswaardigheden is El Cristo de la Concordia, een enorm Christusbeeld van ruim 33 meter hoog. Het standbeeld staat bovenop een berg, vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt.

Bruisend Cochabamba

Niet alleen overdag, maar ook in de avonduren is Cochabamba een levendige stad. Het centrum is bezaaid met bioscopen, luxe restaurants, cafés, clubs en andere uitgaansgelegenheden. Populair vanwege het grote theater en de vele nachtclubs is het district La Recoleta.

Algemene reisinformatie Bolivië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 23°C en 27°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter vijf uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Boliviaanse Boliviano (BOB).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er indianentalen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Reserveer meer dan vliegtickets

Vlieg zo goedkoop mogelijk en boek het voordeligste vliegtuigticket naar Cochabamba direct online op CheapTickets.be. Op de website vind je iedere dag de laagste tarieven voor vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Ook een hotelovernachting of huurauto is heel eenvoudig en tegen de meest aantrekkelijke tarieven online te regelen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cochabamba

Goedkoop vliegen is kinderspel. Kies een vertrekdatum in het zoekvak, vergelijk de resultaten en selecteer de meest voordelige vlucht naar Cochabamba. Een plaatsje reserveren doe je via onze ticketshop. Hier kan je 24u op 24 terecht.

Hulp nodig? Neem dan contact op met de reisexperts van CheapTickets.be en wij zorgen er persoonlijk voor dat je de goedkoopste tickets naar Cochabamba vindt!

Other flights Bolivia