Vlieg voordelig naar Santa Cruz

Vliegtickets Santa Cruz

Santa Cruz ligt in het oosten van Bolivia en is een moderne stad met anderhalf miljoen inwoners. Daarmee is het de grootste stad in het land. Santa Cruz is een sfeervolle metropool met interessante bezienswaardigheden, zoals historische gebouwen, mooie parken en interessante musea.

Een goedkoop vliegticket naar Santa Cruz vind je snel en eenvoudig op CheapTickets.be. Vul jouw gegevens in het zoekvak hierboven in, klik op de blauwe knop en je krijgt direct een overzicht van de tarieven van alle aanbieders. De prijs, klantenwaardering, aantal overstappen … worden allemaal vermeld. Heb je een interessante vlucht naar Santa Cruz gevonden? Dan kan je via onze website tickets kopen.

Geschiedenis en cultuur

Een bezoek aan Santa Cruz begint natuurlijk op het centrale plein, het Plaza 24 de Septiembre. Hier vind je vele koloniale bouwwerken, waaronder de Metropolitan Kathedraal, de Kerk van San Andres en het Raadshuis. Er zijn een aantal musea, waaronder een Archeologisch Museum en een Museum voor Moderne Kunst. In het Museo Etnofolklórico Municipal vind je een mooie collectie inheemse gebruiksvoorwerpen.

Nationale parken in Santa Cruz

Hou je meer van het buitenleven? Bezoek dan de nationale parken in de omgeving. Hier zijn ook prima mogelijkheden om te wandelen, kamperen en zwemmen. In het Nationale park Amboró ontdek je een prachtig stuk ongerepte natuur, met een groot aantal wilde dieren, zoals apen, jaguars en tapirs.

Uitgaan in Santa Cruz

Santa Cruz heeft een uitgebreid aanbod bars, disco’s, clubs en restaurants waar je jezelf in de avonden prima kan vermaken. Een van de beste plaatsen om uit te gaan is de San Martín Equipetrol Avenue. Wil je genieten van de specialiteiten die de Boliviaanse keuken te bieden heeft, breng dan een bezoek aan de Avenida monseigneur Rivero. Dit is een echte aanrader tijdens een vliegreis naar Santa Cruz.

Algemene reisinformatie Bolivië

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar tussen de 23°C en 31°C, met juni als koudste maand en november en december als warmste maanden.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter is dat vijf uur.
  • Munteenheid:* de nationale munt is de Boliviano (BOB).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Santa Cruz en meer!

Alle aanbiedingen van vluchten naar Santa Cruz zijn te vinden op CheapTickets.be. Wij vliegen jou zo goedkoop mogelijk naar jouw favoriete bestemming, omdat wij alle airlines met elkaar vergelijken en daardoor de beste deals kunnen aanbieden. Ook voor hotelovernachtingen, huurauto’s en reisverzekeringen ben je aan het juiste adres.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Santa Cruz

Doe net zoals duizenden andere toeristen en boek jouw vliegtuigtickets naar Santa Cruz via CheapTickets.be. Hier profiteer je steeds van scherpe prijzen en een uitstekende service. Wacht dus niet langer, ontdek ons aanbod en geniet van een welverdiende vakantie.

Other flights Bolivia