Vlieg voordelig naar La Paz

Vliegtickets La Paz

La Paz heeft ongeveer één miljoen inwoners en ligt centraal in het westen van Bolivia. De stad heeft interessante musea, mooie pleinen en oude gebouwen.
Zou je graag een vliegticket naar La Paz boeken? CheapTickets.be staat voor jou klaar. Onze zoekmachine helpt jou bij het vinden van de beste tarieven. Van zodra je een interessante vlucht naar La Paz gevonden hebt, kan je online tickets kopen via onze ticketshop. Betalen doe je makkelijk en veilig via Bancontact, een kredietkaart of PayPal.

Historie

La Paz heeft een aantal mooie, historische bouwwerken zoals kerken, kathedralen en tempels. Vanwege de historische waarde is het centraal gelegen Plaza San Francisco een van de belangrijkste pleinen. Naast een aantal beelden zijn hier mooie oude gebouwen zoals een koloniale kerk te vinden. Deze wordt gezien als de mooiste kerk in de stad.

Cultuur in La Paz

La Paz heeft tevens een aantal interessante musea. Altijd al meer willen weten over de betekenis en het gebruik van de cocaplant? Loop dan eens binnen bij het Coca Museum. Breng tijdens je vliegreis naar La Paz ook een bezoek aan het Muziekinstrumenten Museum, waar vele oude Boliviaanse muziekinstrumenten worden tentoongesteld.

In La Paz bevinden zich een aantal grote markten die de moeite waard zijn. Zoals de Zwarte Markt of de Heksenmarkt, waar je allerlei kruiden en ingrediënten voor medicijnen kan kopen.

Algemene reisinformatie Bolivië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 17°C en 19°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter is dat vijf uur.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Boliviano.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Een groot deel van de bevolking spreekt het Quechua of het Aymará, twee indianentalen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek nu je vakantie naar La Paz

Zo goedkoop mogelijk vliegen naar jouw favoriete vakantiebestemming kan via CheapTickets.be. Op onze site worden vliegtuigtickets naar La Paz en vele andere plaatsen wereldwijd aangeboden voor de laagst mogelijke tarieven. En dat is nog niet alles, want wij hebben ook een ruime selectie hotels en huurwagens. Zelfs voor een reis- en annuleringsverzekering hoef je niet verder te zoeken. Boek jouw volledige vakantie op CheapTickets.be en geniet van de heerlijke Boliviaanse zon en cultuur.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar La Paz

Goedkoop vliegen is de specialiteit van CheapTickets.be. Hier kan je in enkele muisklikken de voordeligste vlucht naar La Paz reserveren. Probeer het zelf en ontdek onze uitzonderlijke voorwaarden voor vliegtickets, hotels, huurwagens en reisverzekeringen. Wij hebben echt alles in huis voor een betaalbare vliegreis naar La Paz in Bolivia!

Other flights Bolivia