Vlieg van Brussel naar Bali

Route Amsterdam - Bali

Bali ligt op 12.168 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De vliegtijd naar de hoofdstad Denpasar varieert tussen de 18 en 25 uur. Wat leesvoer en een goede film zijn dus geen overbodige luxe!

Lees meer over:

Informatie over Bali

Het mooie eiland Bali behoort tot de Indonesische archipel. Bali staat bekend om zijn prachtige stranden, mooie cultuur en adembenemende natuur. Je hebt op dit paradijsje echt alles. Rust helemaal uit op de mooie witte stranden, sta met je mond open te kijken naar de intens groene rijstvelden, snuffel aan de Balinese cultuur tijdens een bezoek aan een van de vele tempels en laat je verbluffen door de exotische natuur en watervallen.

Al deze hoogtepunten maken Bali tot een bestemming die voor menig toerist moeilijk te weerstaan is. Je kan zon, zee en strand zo makkelijk combineren met de intrigerende en vriendelijke Aziatische cultuur, waardoor Bali echt een bezoek waard is. Breng wat dagen aan de kust door en surf erop los om vervolgens per scooter het binnenland te ontdekken.

Veel gestelde vragen

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Bali?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Bali is 23 uur en 15 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er op Bali?
    Er is één luchthaven op Bali, en dat is Ngurah Rai Airport. Deze luchthaven staat ook bekend als Denpasar International Airport. Alle vluchten naar Bali komen hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice