Vliegtickets Krakow

Vliegtickets naar Krakow

Krakow, de voormalige hoofdstad van Polen, is de tweede grootste stad van het land en een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Volgens sommigen is dit “Florence van Polen” zelfs één van de mooiste steden van Europa. Het stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Klinkt dit als muziek in de oren? Boek dan je vliegtickets naar Krakow op CheapTickets.be en geniet van de scherpste prijzen. Dankzij onze zoekmachine vind je in enkele seconden de beste deals van alle airlines. Heb je een interessante vlucht naar Krakow gevonden? Reserveer dan een plaatsje online via onze ticketshop. Hier kan je 24u per dag terecht.

Historische bezienswaardigheden

In het hart van de stad vind je het centrale plein dat dateert uit de 13e eeuw. Het is één van de oudste middeleeuwse pleinen in Europa en wordt omringd door verscheidene historische bouwwerken. Hier vind je ook gezellige terrasjes, cafés en een nationale kunstgalerie. De indrukwekkende Lakenhal is ook een aanrader. In dit gebouw zijn er vandaag leuke winkeltjes.

Cultuur

Twee absolute aanraders voor cultuurliefhebbers zijn het kasteel en de kathedraal op de Wawel. Binnenin het kasteel ontdek je een museum dat talrijke objecten van het Koningshuis bezit. In de indrukwekkende Wawelkathedraal, één van de belangrijkste kathedralen van het land, zijn onder meer de Koninklijke graven te vinden. In de buurt van Krakow ligt het vroegere concentratiekamp Auschwitz-Birkenau.

Dit was tijdens de Tweede Wereldoorlog één van de grootste vernietigingskampen. Een bezoek aan dit kamp mag niet ontbreken tijdens een vliegreis naar Krakow.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 20°C. Tijdens de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur 0°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Zloty.
  • Taal: de officiële taal is Pools. De tweede taal is Engels en/of Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Goedkope vluchten naar Krakow

De meest voordelige vliegtuigtickets naar Krakow vind je op CheapTickets.be. Naast goedkope tickets kan je bij ons ook terecht voor een reis- of annuleringsverzekering, of om een huurauto of hotelovernachting te reserveren. Voor de beste deals en de recentste aanbiedingen is er maar één adres en dat is CheapTickets.be!

Vliegtickets naar Krakow

Zin in een fantastische vliegreis naar Krakow in Polen? Ga dan naar CheapTickets.be! Je kan er in enkele stappen de prijzen van zowat alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de meest recente kortingen en de interessantste tickets naar Krakow en vele andere reisbestemmingen over heel de wereld.

Wil je via mail op de hoogte blijven van de allernieuwste aanbiedingen op vluchten naar Krakow? Schrijf je dan in voor ons flight alert system. Zo geniet je steeds van de beste deals!

Andere vluchten naar Polen

Warschau , Wroclaw , Poznan , Rzeszow , Krakow , Katowice , Gdansk , Bydgoszcz
Andere vluchten naar Polen
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.