Vliegtickets Krakow

Vliegtickets naar Krakow
De voormalige hoofdstad van Polen is de tweede grootste stad van het land en één van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Volgens sommigen is dit “Florence van Polen” zelfs één van de mooiste steden van Europa. Het stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bent u van plan om op reis te gaan naar Polen? Neem dan snel een kijkje op CheapTickets.be! Hier vindt u namelijk goedkope vliegtickets naar Krakow en andere bestemmingen in Polen en over de hele wereld. Duid uw bestemming aan in het zoekvenster en u krijgt razendsnel een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Vergelijk de prijzen en kies de interessantste vliegtickets. Heeft u uw keuze gemaakt? Boek uw vliegtuigtickets dan online via CheapTickets.be. Zo eenvoudig is het!

Historische bezienswaardigheden
In het hart van de stad vindt u het centrale plein dat dateert uit de 13e eeuw. Het is één van de oudste middeleeuwse pleinen in Europa en wordt omringd door verscheidene historische bouwwerken. Hier vindt u ook gezellige terrasjes, cafés en een nationale kunstgalerie. De indrukwekkende Lakenhal is ook een aanrader, in dit gebouw zijn er vandaag leuke winkeltjes.

Cultuur
Twee absolute aanraders voor cultuurliefhebbers zijn het kasteel en de kathedraal op de Wawel. Binnenin het kasteel ontdekt u een museum dat talrijke objecten van het Koningshuis bezit. In de indrukwekkende Wawelkathedraal, één van de belangrijkste kathedralen van het land, vindt u onder meer de Koninklijke graven.
In de buurt van Krakow ligt het vroegere concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Dit was tijdens de Tweede Wereldoorlog één van de grootste vernietigingskampen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 20°C. Tijdens de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur 0°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Zloty.
  • Taal: de officiële taal is Pools. De tweede taal is Engels en/of Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vindt u alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vindt u op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. U kunt hiervoor ook contact opnemen met uw huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Krakow
De meest voordelige vliegtuigtickets naar Krakow vindt u op CheapTickets.be. Naast goedkope vliegtickets kunt u bij ons ook terecht voor een reis- of annuleringsverzekering, of om een huurauto of hotelovernachting te reserveren. Boek uw vliegtickets vandaag nog en voor u het weet bent u vertrokken! Voor de beste deals en de recentste aanbiedingen is er maar één adres en dat is CheapTickets.be!

 

 

Vliegtickets naar Krakow

Zin in een fantastische reis naar Krakow in Polen? Ga dan naar CheapTickets.be! U kunt er in enkele stappen de vliegtickets van ongeveer alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. U ontdekt er de meest recente reducties en de interessantste tickets naar Krakow en vele andere reisbestemmingen over heel de wereld.

Beleef alles wat Krakow in petto heeft. Wij informeren u graag over de recentste kortingen met ons flight alert system. Zo mist u geen enkele aanbieding. Dankzij CheapTickets.be reist u steeds het voordeligst naar Krakow en andere bestemmingen in Europa. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor een geweldige trip!

Reserveer je huurauto in Krakow
Reserveer je huurauto in Krakow
Boek je hotel in Krakow
Boek je hotel in Krakow

Andere vluchten naar Polen

Warschau , Wroclaw , Poznan , Rzeszow , Krakow , Katowice , Gdansk , Bydgoszcz
Andere vluchten naar Polen