Je ticket naar de vakantie waar je zo lang naar uitkeek

Vroegboekdeals: onze tips voor jouw vliegtickets

Vaak is het zo dat hoe vroeger je je vakaqntie boekt, hoe goedkoper je tickets zijn. Kijk nu alvast naar mogelijke vakantiebiestemmingen voor het voorjaar en ontspan straks als de rest van België nog volop op zoek is naar die ene goeie deal (die jij tegen die tijd natuurlijk allang hebt geboekt). Om het je gemakkelijk te maken, zetten wij de populairste vroegboekdeals vast voor je op een rij.

Populaire vroegboekdeals binnen Europa

Zit je liefst niet te lang in het vliegtuig? Dat snappen we. Gelukkig ben je binnen Europa al even zoet. Op CheapTickets.be vind je die ene goede deal altijd en overal. Benieuwd naar de populairste vroegboekdeals binnen Europa? We zetten ze hier op een rij:
Bekijk alle vroegboekdeals binnen Europa >>

# 1 Rome

Rome, stad van de liefde! Op iedere hoek van de straat is wel een bezienswaardigheid terug te vinden. Een gebouw, ruïne of fontein, het is allemaal even prachtig. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Colosseum? En oja, vergeet je geen centje in de Trevifontein te gooien? Brengt geluk!

Boek tickets naar Rome

# 2 Barcelona

Barcelona, stad voor cultuur- én strandliefhebbers. Een dagje vol tripjes naar bijvoorbeeld Barri Gòtic, Casa Milà of Sagrada Familia sluit je af met een cocktail op het strand. Het klimaat is er heerlijk, dus je combineert jouw culturele uitstapje gemakkelijk met een strandvakantie in Spanje.

Boek tickets naar Barcelona

# 3 Ibiza

Ibiza is hét hippie eiland van Spanje. Hou je van relaxen, uitgaan en eindeloze stranden? Dan ga je naar de juiste plek. Laat je meeslepen door de goeie vibe en geniet! Ibiza en stranden gaan goed samen. Dus: Vamos a la playa! Je doet er goed aan vroeg te boeken, Ibiza is nog steeds heel populair.

Boek tickets naar Ibiza

Populaire vroegboekdeals wereldwijd

Kan het voor jou niet ver genoeg zijn? Dan is het zeker een goed idee om op tijd te boeken! Want ook buiten Europa zijn prachtige bestemmingen te ontdekken. En als je goed op tijd boekt, heb je straks iets om naar uit te kijken! Wij maakten een overzicht met de populairste vroegboekdeals buiten Europa.
Bekijk alle vroegboekdeals buiten Europa >>

# 1 Bangkok

Bangkok, een stad met vele gezichten. Sprookjesachtige tempels en torenhoge wolkenkrabbers doen hier niet voor elkaar onder. Niet alleen de hoofdstad van Thailand, ook dé stad voor backpackers. Start hier je rondreis door het adembenemende Azië en laat je betoveren.

Boek tickets naar Bangkok

# 2 Bali

Bali, het Indonesische eiland met actieve vulkanen, sprookjesachtige tempels, prachtige stranden en sierlijke rijstvelden. Start hier je rondreis door het adembenemende Zuidoost-Azië en dompel je onder in de wereld van vredelievende hindoeisten, lekker eten en een tropische omgeving.

Boek tickets naar Bali

# 3 New York

The Big Apple staat bijna bij iedereen wel op zijn of haar bucket list. Het is dan ook een populaire vroegboekdeal. En niet voor niets, want er is echt enorm veel te beleven in deze wereldstad. Ontdek de vier wijken van The City That Never Sleeps en laat je verwonderen door de Amerikaanse cultuur.

Boek tickets naar New York

Nog echt geen idee waar je heen wil? Dat snappen we. Daarom is er onze blog om inspiratie op te doen door onze reisverhalen. We geven je ook nuttige tips om bijvoorbeeld mooie foto's te maken of om altijd WiFi te hebben op de luchthaven.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice