Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Vlieg vanaf Groningen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Adres
Airlines en Bestemmingen
Vertrek vanaf Groningen Airport (Eelde)
Parkeren
Groningen Airport Eelde

Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde

De luchthaven Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer van Groningen. Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde is erg aantrekkelijk. De relatief kleine luchthaven is goed bereikbaar en brengt je naar vele bestemmingen in en rondom Europa. Daarnaast kun je relatief goedkoop vliegen vanaf Groningen Airport Eelde.

Airlines vanaf Groningen

Vanaf Groningen kun je onder andere vliegen met Transavia, Flybe, TUI Fly, Wizz Air en Nordica.

Op de luchthaven

De terminal van Groningen Airport Eelde is overzichtelijk en tevens van alle gemakken voorzien. Zo is reisbureau Airport Eelde er gevestigd en zijn er speelfaciliteiten voor kinderen. Daarnaast is er in de terminal uiteraard ook rekening gehouden met mindervalide reizigers.

Groningen Airport, voor een duurzame wereld

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Groningen Airport Eelde, de airport streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Zo introduceerde de airport glijvluchten op de luchthaven, met deze manier van aanvliegen wordt het motorvermogen van de vliegtuigen verminderd. Daarnaast is de luchthaven energie aan het winnen uit de bodem, hierdoor is er in de winter minder pekel nodig om de landingsbanen ijsvrij te houden.

Voor het inchecken dien je uiterlijk 2 uur voor de geplande vertrektijd aanwezig te zijn op Groningen Airport Eelde. Na het inchecken kun je op je gemak iets eten en drinken in het restaurant of winkelen in de Airportshop. Vanaf het terras heb je uitzicht over het platform.

Vlieg met Ryanair, Transavia of Corendon vanaf Groningen Airport

De luchtvaarmaatschappijen Ryanair, Transavia en Corendon vliegen vanaf Groningen Airport Eelde naar een van de vele bestemmingen. Zo vertrekt Ryanair vanaf Groningen Airport Eelde naar Milaan, Barcelona en Palma. Met Transavia vlieg je vanaf Groningen Airport Eelde onder andere naar Tenerife, Dalaman, Gran Canaria en Mallorca.

Kortom; Groningen Airport Eeldeis een relatief kleine luchthaven die tevens goed bereikbaar is. Boek nu op CheapTickets.be goedkoop je vliegtickets naar een van de vele bestemmingen. Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde en geniet van je reis.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets vanaf Groningen

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets met vertrek vanaf Groningen. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Luchthaven Groningen

Van plan om een vliegreis vanaf Groningen luchthaven te boeken? Goedkope vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets vanaf Groningen. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Groningen luchthaven Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be