Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnebril op en gaan

De populairste fly-drives in Canada

Een roadtrip door Canada is een unieke belevenis. Daarom is een fly-drive in Canada ook een heel goed idee! Dat komt omdat het land veel mooie natuur heeft, zoals dramatische bergen, vissende beren in de rivier, immens hoge watervallen en wijdse uitzichten. Spot jij een wilde eland of alleen kleine chipmunks? Hoe dan ook is er in Canada genoeg te beleven. Ontdek met een fly-drive door Canada bovendien grote steden als Vancouver en Toronto.

De provincies Ontario, Québec en en Brits-Columbia zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Canada voor je op een rij.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute door de Canadian Rockies voor je uit.

Meer fly-drives Canada

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Canada? Bekijk ze hier allemaal!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Andere vluchten

Other flights Noord Amerika

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be