Vliegtickets Lissabon

Vliegtickets Lissabon

Er is geen betere stad voor een citytrip dan Lissabon. Aan de oevers van de Taag vind je de ideale mix van cultuur en ontspanning in een zuiderse sfeer. De temperatuur is er doorheen het hele jaar uiterst aangenaam en je kan er ook smakelijk eten.

Op zoek naar een voordelig vliegticket naar Lissabon? Op CheapTickets.be ontdek je een ruime aanbod aan goedkope vluchten naar Lissabon en andere bestemmingen over de hele wereld. Je kan zelfs online tickets boeken. Neem dus snel een kijkje op onze website en voor je het weet zit je op het vliegtuig.

De boeiendste bezienswaardigheden

Lissabon heeft heel wat attracties. Meestal kan je ze te voet of met de tram bereiken. Voor een aantal bezienswaardigheden zijn er speciale liften en kabeltrams voorzien. De beroemde ‘Torre de Belém’, die zich bevindt aan de oever van de Taag, is een bouwwerk dat dateert uit de Portugese Renaissance.

Het klooster ‘Mosteiro dos Jeronimos’ doet herinneren aan de hoogtijdagen van de ontdekkingsreizen. Daar kan je ook de laatste rustplaats van Vasco da Gama bezoeken. Boek nu jouw vliegreis naar Lissabon via CheapTickets.be en jouw eigen ontdekkingsreis kan beginnen!

Gezellige wijken

De oudste wijk van de stad is Alfama met zijn talrijke kleine steegjes. De pittoreske straatjes zijn er soms erg steil omdat de wijk tegen de helling van het Castelo de São Jorge ligt. Baixa, ofwel de “benedenstad”, vormt het moderne centrum van Lissabon. Hier vind je rechte, brede straten en een uitgebreid assortiment aan winkeltjes en restaurants.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 26°C. De gemiddelde wintertemperatuur is er 17°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: Portugees. Veel Portugezen spreken ook Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Tickets, hotels en meer

Goed nieuws voor iedereen die een vakantie in Lissabon wil plannen. Op CheapTickets.be vind je niet alleen goedkope vliegtuigtickets naar Lissabon, je kan er ook een hotelkamer reserveren of een huurwagen zoeken. En heb je al een reis- en annuleringsverzekering? Ook hiervoor kunnen wij zorgen. Op onze website is alles te vinden voor een onvergetelijke vakantie in jouw favoriete bestemming.

Vliegtickets naar Lissabon

Ben je op zoek naar voordelige tickets? Voor een goedkope vlucht naar Lissabon kan je terecht bij CheapTickets.be. Op onze website vind je een volledig overzicht van de beschikbare vluchten met de bijhorende prijzen. Vergelijk ze, maak een keuze en boek je tickets naar Lissabon online. Makkelijker kan niet!

Maar er is meer. Met ons flight alert system blijf je up-to-date van de recentste kortingen op vluchten naar Lissabon. Zo geniet je steeds van de beste deals.

Andere vluchten naar Portugal

Terceira Island , Porto , Ponta Delgada , Lissabon , Faro , Funchal , Graciosa Island , Horta , Madeira
Andere vluchten naar Portugal
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.