Vliegtickets Lissabon
Vliegtickets naar Lissabon
Voor een prachtige vliegreis naar Lissabon in Portugal tegen de voordeligste voorwaarden kunt u rekenen op CheapTickets.be! Hier krijgt u immers een overzichtelijke lijst van de goedkoopste vliegtuigtickets naar Lissabon aangeboden door de verschillende maatschappijen. U hoeft ze enkel nog naast elkaar te leggen en te kiezen.
Vlieg voor minder geld naar Lissabon of een andere stad in Europa en blijf up-to-date van de laatste aanbiedingen via ons flight alert system. Ontdek hoe simpel het is om goedkope vliegtickets naar Lissabon te boeken via CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel!

Goedkope vliegtickets Lissabon

Er is geen betere stad voor een citytrip dan Lissabon. Aan de oevers van de Taag vindt u de ideale mix van cultuur en ontspanning in een zuiderse sfeer. De temperatuur is er doorheen het hele jaar uiterst aangenaam en u kan er ook smakelijk eten. Op zoek naar een voordelig vliegticket naar Lissabon? Op CheapTickets.be ontdekt u ons ruime aanbod aan goedkope vluchten naar Lissabon en andere bestemmingen over de hele wereld.

De boeiendste bezienswaardigheden
Lissabon heeft heel wat te bieden aan attracties. Meestal kunt u ze te voet of met de tram bereiken. Voor een aantal bezienswaardigheden zijn er speciale liften en kabeltrams voorzien.
De beroemde ‘Torre de Belém’ die zich bevindt aan de oever van de Taag is een bouwwerk dat dateert uit de Portugese Renaissance. Het klooster ‘Mosteiro dos Jeronimos’ doet herinneren aan de hoogtijdagen van de ontdekkingsreizen. Daar kunt u ook de laatste rustplaats van Vasco da Gama bezoeken. Boek nu uw vliegreis naar Lissabon via CheapTickets.be en uw eigen ontdekkingsreis kan beginnen!

Gezellige wijken

De oudste wijk van de stad is Alfama met zijn talrijke kleine steegjes. De pittoreske straatjes zijn er soms erg steil omdat de wijk tegen de helling van het Castelo de São Jorge ligt. Baixa, ofwel de “benedenstad”, vormt het moderne centrum van Lissabon. Hier vindt u rechte, brede straten en een uitgebreid assortiment aan winkeltjes en restaurants.

Algemene reisinformatie
  • Temperatuur: tijdens de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 26°C. De gemiddelde wintertemperatuur is er 17°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Portugees. Veel Portugezen spreken ook Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vindt u alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vindt u op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. U kunt hiervoor ook contact opnemen met uw huisarts.

Vliegtickets naar Lissabon

Bent u op zoek naar voordelige tickets? Voor een goedkope vlucht naar Lissabon kunt u terecht bij CheapTickets.be. Via onze website kunt u een volledig overzicht met de beschikbare Lissabon vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen bekijken en de prijzen van vliegtuigtickets vergelijken. Zo vindt u snel de voordeligste vliegtuigtickets.
Maar bij CheapTickets.be kan u niet alleen terecht om uw vliegtickets naar Lissabon te reserveren, u kunt er ook een hotel boeken, een auto huren of een reisverzekering afsluiten!
 
Reserveer je huurauto in Lissabon
Reserveer je huurauto in Lissabon
Boek je hotel in Lissabon
Boek je hotel in Lissabon

Andere vluchten naar Portugal

Terceira Island , Porto , Ponta Delgada , Lissabon , Faro , Funchal , Graciosa Island , Horta
Andere vluchten naar Portugal