Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Tanzania

Kilimanjaro

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Kilimanjaro

Kilimanjaro

Vliegtickets Kilimanjaro

Kilimanjaro is een kustregio in het oosten van Tanzania met de allerhoogste berg van het Afrikaanse continent: de Kilimanjaro. De streek heeft een uitgestrekt natuurgebied en Moshi is de hoofdstad van de regio.

De imposante Kilimanjaro

De voornaamste reden waarom heel wat toeristen een vlucht naar Kilimanjaro boeken, is de Kilimanjaro berg. Deze imposante berg ontstond miljoenen jaren geleden uit een uitgedoofde vulkaan. Er zijn verschillende routes naar de top, dus als je van bergbeklimmen houdt, is deze berg een absolute must!

Kilimanjaro National Park

Op het bovenste deel van de berg en tot aan de besneeuwde pieken ligt het Kilimanjaro National Park. Hier vind je een tropisch regenwoud maar ook landbouwgrond. Er leven buffels, apen en elanden en je geniet er van een adembenemend zicht over de regio.

Een bezoek aan de hoofdstad Moshi of een uitstap naar de kust van de Indische Oceaan zijn ook echte aanraders tijden een vliegreis naar Kilimanjaro.

Vliegen naar Kilimanjaro

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kilimanjaro? Dan moet je zeker even kijken op CheapTickets.be. Hier zijn beslist de allergoedkoopste tickets naar Kilimanjaro en tal van andere bestemmingen over de hele wereld te vinden. Onze website geeft je namelijk de mogelijkheid om de vliegtickets van de diverse luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Kies de interessantste vliegtuigtickets uit het aanbod en boek jouw tickets online via onze site. Je kan er terecht 24 uur op 24 en 7 dagen op7!

Algemene reisinformatie Tanzania

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 25°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in België, in de winter is dat twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munteenheid is de Tanzaniaanse shilling.
  • Taal: de officiële taal is het Swahili.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Kilimanjaro

Voor de meest recente informatie en de voordeligste vliegtuigtickets naar Kilimanjaro ben je bij CheapTickets.be altijd aan het juiste adres. Bovendien kan je bij ons naast vliegtickets ook gemakkelijk en goedkoop een huurauto of hotelkamer boeken. En heb je al een reis- of annuleringsverzekering? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod en voor je het weet beleef je een onvergetelijke vliegreis in Kilimanjaro!

Naar Kilimanjaro vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Kilimanjaro

Een vlucht naar Kilimanjaro in Tanzania kan voor minder geld dan je misschien zou denken! Door jouw vliegtickets via CheapTickets.be te reserveren profiteer je altijd van de beste tarieven. Hier kan je immers op een eenvoudige manier de vluchtprijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken.

En met ons handige flight alert system ben je altijd up-to-date van de meest recente acties op vluchten naar Kilimanjaro. Vlieg naar Kilimanjaro of een andere vakantiebestemming in Afrika via CheapTickets.be en geniet van een heerlijke vakantie en voordelige vliegtickets!

Other flights Tanzania

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be