Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Tanzania

Dar-Es-Salaam

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Dar-Es-Salaam

Dar Es Salaam

Vliegtickets Dar Es Salaam

Dar Es Salaam is de grootste stad van Tanzania en ligt aan de Indische Oceaan. Ze heeft een grote haven en hoewel de hoofdstad sinds 1973 verhuisde naar het meer centraal gelegen Dodoma, is Dar Es Salaam nog steeds het belangrijkste economische centrum van het land.

Vismarkt

Een bezoek aan de pittoreske haven mag je zeker niet overslaan. Hier zie je niet alleen vissersboten, er meren ook vaak cruiseschepen aan. De vismarkt is ook een aanrader tijdens een vliegreis naar Dar Es Salaam. Kom vroeg genoeg, want ze opent net nadat de verse vis uit de zee is aangeleverd. Hier ontdek je talrijke vissoorten en schaal- en schelpdieren, zoals garnalen, inktvis en kreeft.

Musea in Dar-Es-Salaam

Voor een prachtige verzameling archeologische vondsten en een tentoonstelling over de slavenhandel in Zanzibar moet je in het Nationaal Museum zijn. In het Dorpsmuseum werden de huizen van verschillende stammen zorgvuldig nagebouwd om je een blik te gunnen op het dagelijkse leven van de bevolking. De botanische tuinen bevinden zich vlak bij het Nationaal Museum. Hier kan je een gezellige wandeling maken terwijl je geniet van de talrijke inheemse planten en bloemen.

Maar Dar Es Salaam heeft nog veel meer te bieden! Zo kan je evengoed zalig genieten aan het strand. Of wat dacht je van een ritje op een kameel?

Vliegen naar Dar-Es-Salaam

Voor goedkope vliegtickets naar Dar Es Salaam is er maar één adres! Op CheapTickets.be vind je steeds de allervoordeligste vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld, ook naar Dar Es Salaam. Hier vergelijk je in enkele muisklikken de prijzen van de vliegtickets die aangeboden worden door de verschillende maatschappijen. Selecteer de goedkoopste vlucht naar Dar Es Salaam en reserveer meteen een plaatsje via onze site. Niets is eenvoudiger en je kan er 7 dagen op 7 en 24 uur per dag terecht!

Algemene reisinformatie Tanzania

  • Temperatuur: de temperatuur ligt hier het hele jaar door tussen de 25°C en 30°C
  • Tijdsverschil: het is er twee uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Tanzaniaanse Shilling.
  • Taal: de officiële taal is het Swahili. Er wordt daarnaast ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Dar Es Salaam

Vliegen hoeft geen handenvol geld te kosten. Dat bewijzen we nogmaals door het grote aanbod aan goedkope vluchten naar Dar Es Salaam. Via CheapTickets vind je in een handomdraai de voordeligste vliegtickets naar deze topbestemming in Tanzania. Ook voor een reis- en annuleringsverzekering, een huurwagen of hotelkamer zit je bij ons goed. Neem vandaag nog een kijkje op onze site en betaal nooit meer te veel voor een vliegreis naar Dar Es Salaam!

Naar Dar Es Salaam vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Dar-Es-Salaam

Droom je al langer van een exotische vliegreis naar Dar-Es-Salaam in Tanzania? Bij CheapTickets.be ben je op de juiste plek voor goedkope vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen op het Afrikaanse continent. Op onze website vind je de prijzen van zowat alle luchtvaartmaatschappijen allemaal op één centrale website.

Blijf op de hoogte van de allerlaatste acties op tickets naar Dar-Es-Salaam en andere bestemmingen over de hele wereld via ons handige flight alert system. Zo profiteer je altijd van de beste prijzen voor al jouw vluchten. Voordelig vliegen naar Dar-Es-Salaam is een fluitje van een cent!

Other flights Tanzania

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be