Vlieg voordelig naar St Petersburg

Vliegtickets St. Petersburg

St. Petersburg is een belangrijk industrieel, wetenschappelijk en cultureel centrum en is na Moskou de belangrijkste stad van Rusland. De stad wordt vaak het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd om zijn rijke cultuur, interessante geschiedenis en prachtige ligging aan het water.

Kunst en cultuur

Heel wat kunstliefhebbers boeken een vliegreis naar St. Petersburg. In deze stad is namelijk het grootste kunstmuseum ter wereld te vinden: het beroemde Hermitage. Maar ook het Russisch Museum is een uitgebreid bezoek waard. Hier vind je de allergrootste collectie van Russische Kunst.

Bezienswaardigheden St. Petersburg

De Sint-Johanneskathedraal is één van de meest indrukwekkende bouwwerken van de stad en herbergt een reeks prachtige kunstwerken. Maar in St. Petersburg vind je ook schitterende paleizen. Het Wilanow Paleis, het Paleis van Cultuur en Wetenschappen en het Lazienki Paleis zijn zeker een bezoek waard.

In de Nevski Prospekt, de duurste winkelstraat van St. Petersburg, vind je niet alleen de meest luxueuze shops, maar ook prachtige kerken en standbeelden. Naast de Nevski Prospekt heeft de stad ook tal van grotere en kleinere winkelcentra.

Vliegen naar Sint Petersburg

Kijk op CheapTickets.be voor goedkope vliegtickets naar St. Petersburg. Wij zetten de beschikbare vliegtuigtickets voor jou op een rijtje. Zo hoef je enkel de tarieven te vergelijken en de voordeligste optie te selecteren. En als je een interessante vlucht naar St. Petersburg hebt gevonden, kan je via onze site meteen een plaatsje reserveren. Dit is snel, eenvoudig en veilig.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 20°C. Tijdens de winterperiode is het er gemiddeld -10°C.
  • Tijdsverschil: het is er 2 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Roebel.
  • Taal: Russisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar St. Petersburg

De voordeligste vliegtuigtickets naar St. Petersburg vind je via CheapTickets.be. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een reis- of annuleringsverzekering en voor het reserveren van een huurauto of hotelovernachting. Boek alles online, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Met een paar muisklikken vind je bij ons de interessantste prijzen. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is op CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar St Petersburg

Zin in een onvergetelijke vliegreis naar St. Petersburg in Rusland? Dan hebben we goed nieuws, want op onze website vind je in een handomdraai de beste deals voor vliegtickets naar St. Petersburg. Je kan zelfs online een ticket boeken. Handig, niet?