Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Portugal

Lissabon

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Lissabon
Wat te doen?
Praktische info
Kalender 2020/21

Je ticket naar de stad van 7 heuvelen

Evenementen

Evenementen in Lissabon 2020/21

Lissabon is een schitterende stad met veel sfeer en vertier. De Portugese hoofdstad biedt voor iedereen wat wils; van kunstliefhebbers, liefhebbers van lekker eten en echte festivalgangers tot gezinnen met kinderen. Wij zetten vast wat populaire evenementen voor je op een rij:

Carnaval de Lisboa (februari)

Het wereldberoemde carnaval van Rio de Janeiro is een erfenis van het Portugese carnaval. Hiermee kan je vaststellen dat Portugezen zeker weten hoe je een feestje moet vieren. In Lissabon zijn in februari carnavalsparades door de hele stad.

Super Bock Super Rock (mei)

Dit jaarlijkse festival is één van de grootste rockfestivals van Portugal. Het heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een modern, urban evenement, met vele internationale en Portugese artiesten.

Festas de Lisboa (juni)

In juni vindt het Festa de Lisboa plaats. Hierbij kan je op veel historische plaatsen aan verschillende festiviteiten deelnemen of kijken naar optredens en tentoonstellingen. Dit is de ideale maand om Lissabon beter te leren kennen!

Arte Lisboa (november)

Arte Lisboa is een echte aanrader voor de kunstliefhebbers onder ons. Het is een groot evenement met vele tentoonstellingen op het gebied van moderne kunst. Er komen vele kunstliefhebbers bij elkaar, maar ook kunstenaars, verzamelaars en critici.

Naar Lissabon vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Lissabon

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lissabon in Portugal? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lissabon.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be