Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Portugal

Terceira Island

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Terceira Island

Terceira Island

Vliegtickets Terceira Island

Terceira Island behoort tot de Azoren, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Het eiland is een leuke vakantiebestemming voor zon-, zee- en strandliefhebbers. De temperatuur is heel aangenaam en ligt gemiddeld tussen de 15°C en 26°C. Bovendien is je strandvakantie heel goed te combineren met cultuur en outdooractiviteiten.

CheapTickets.be heeft maar één doel: de goedkoopste vliegtickets naar Terceira Island en andere bestemmingen wereldwijd vinden. Gebruik onze zoekmachine, vergelijk de opties en haal de voordeligste vlucht eruit. Nadien kan je online tickets naar Terceira Island boeken. Onze ticketshop is immers 24 uur per dag open. Je kan zelfs in het weekend bij ons terecht.

Bezienswaardigheden Terceria Island

Terceira Island heeft talrijke toeristische bezienswaardigheden. Veel attracties hebben te maken met de geschiedenis en cultuur van het eiland. Er zijn kerken, paleizen en musea die zeker in de smaak zullen vallen. In de zomermaanden zijn er een heleboel festivals, waaronder de Tourada a Corda oftewel: de stierenrennen.

Daarnaast zijn er nog vele andere leuke trekpleisters op Terceira Island. Naast pittoreske dorpjes met terrassen, winkeltjes en restaurants kan je bijvoorbeeld de grotten van Algar do Carvao en verschillende warmwaterbronnen bezoeken.

Natuur en outdoor

Ook van het mooie groene landschap van Terceira Island zal je beslist genieten. De prachtige bergen en stranden nodigen zeker uit voor een wandeling. Ook golfen, vissen en zeilen zijn populaire activiteiten op het eiland. Bovendien kan je er allerlei watersporten beoefenen zoals snorkelen, duiken en windsurfen. Een vliegreis naar Terceira Island is dus voor elk type toerist interessant.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 15°C en 26°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het er één uur vroeger, tijdens onze wintertijd twee uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. In toeristische gebieden kan je over het algemeen goed terecht met Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Terceria Island!

Op CheapTickets.be boek je eenvoudig een vliegtuigticket naar Terceira Island en vlieg je altijd supervoordelig. Op de website is al een selectie van de beste vluchten gemaakt, zodat je eenvoudig een keuze kan maken.

Bovendien ben je ook voor een hotelkamer of een huurauto aan het juiste adres. Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Voor een vakantie in Terceire Island hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Naar Terceira Island vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Terceira Island

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Terceira Island en de beste service moet je bij CheapTickets.be zijn. Wij zijn een erkende Belgische webwinkel met een uitgebreid overzicht van alle vluchten naar Terceira Island en vele andere bestemmingen in Portugal. Zo vind je altijd de beste deals.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be