Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Kenia

Mombasa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Mombasa

Vliegtickets Mombasa

Mombasa is de tweede grootste stad van Kenia. Ze is gelegen in het uiterste zuidoosten van het land, aan de Indische Oceaan. Natuurliefhebbers komen hier voor de verschillende wildlife parken, maar de stad heeft ook heel wat te bieden op vlak van cultuur.

Flora en fauna

Voor een spannende safari moet je een ticket naar Mombasa boeken! In het beschermde natuurgebied van Haller Park leven er nijlpaarden, giraffen, buffels, zebra’s en nog veel meer wilde dieren. Ook de Mwaluganje Elephant Sanctuary, een beschermd park voor Afrikaanse olifanten is een aanrader. Voor slangen en schildpadden kan je dan weer in het Kenia Marine Land & Snake Park terecht.

Historie Mombasa

In het centrum van de stad vind je moskeeën, tempels, kerken en andere historische bezienswaardigheden. De Oude Stad heeft een prachtige Jain Tempel. Daarnaast is er ook het Fort Jezus dat dateert uit de 16e eeuw en dat vandaag dienst doet als één van de bekendste toeristische attracties uit de streek.

Ook het strand van Mombasa is een bezoekje waard. Met temperaturen tussen de 28°C en 32°C is dit de ideale plek om te zonnen. Maar je kan er ook dolfijnen zien of diepzeevissen. Zoals je ziet; tijdens een vliegreis naar Mombasa zal je jezelf geen seconde vervelen!

Vliegen naar Mombasa

Mombasa is dichterbij dan je denkt. Dankzij de vele voordelige vluchten naar Mombasa kan je deze Keniaanse bestemming op een voordelige manier bereiken. Gebruik CheapTickets om snel en eenvoudig de beschikbare vluchten te vergelijken. Kies de goedkoopste tickets naar Mombasa en reserveer meteen een plaatsje via onze site. Je kan bij ons gedurende de hele week terecht.

Algemene reisinformatie Kenia

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur 28°C en in januari 32°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het één uur later dan in België, in de winter twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Keniaanse Shilling.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Swahili.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Kenia

Voor voordelige vliegtuigtickets naar Mombasa en tal van andere bestemmingen over de hele wereld, zit je goed bij CheapTickets.be. Maar wist je dat er naast vliegtickets op onze site ook hotelovernachting en huurwagens te vinden zijn? Ook voor een reis- of annuleringsverzekering aan zeer interessante prijzen hoef je niet verder te zoeken. Bij CheapTickets is alles te vinden voor een avontuurlijke vliegreis naar Mombasa!

Naar Mombasa vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets naar Mombasa

Droom je al langer van een vlucht naar Mombasa in Kenia? Bij CheapTickets.be ben je aan het juiste adres voor goedkope vliegtuigtickets naar talrijke bestemmingen op het Afrikaanse continent. Op onze site vind je het tarief van zowat alle maatschappijen op één centrale plek.

Blijf op de hoogte van de allerlaatste kortingen op vluchten naar Mombasa en andere bestemmingen wereldwijd via ons unieke flight alert system. Zo geniet je optimaal van de scherpste prijzen voor alle vliegtickets. Voordelig vliegen naar Mombasa is dus een fluitje van een cent!

Other flights Kenia

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be