Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Kenia

Kisumu

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Kisumu

Vliegtickets Kisumu

Kisumu is de derde grootste stad van Kenia, na Mombasa en Nairobi. Ze ligt aan het Victoriameer, één van de grootste (en mooiste) zoetwatermeren ter wereld.

Natuur en parken

De meeste mensen boeken een vlucht naar Kisumu om van de prachtige fauna en flora te genieten. In het Ndere Island National Park, dat op een eiland in het Victoriameer ligt, kan je volop genieten van de rust en de natuur. Je vindt er wilde dieren zoals adelaars, nijlpaarden en impala’s.

Het Kisumu Bird Sanctuary is een uitstekende bestemming voor vogelspotters. Hier leven onder meer ooievaars, reigers en aalscholvers. In het enorme natuurgebied Kakamega Forest National Reserve kom je terecht in een tropisch regenwoud met tal van exotische dieren. Je komt er regelmatig apen tegen en het is een prima locatie voor een wandelsafari.

Cultuur in Kisumu

Ook voor een flinke dosis cultuur is een vliegreis naar Kisumu de moeite waard. In het Kisumu Museum kom je meer te weten over de geschiedenis van het land. Hier is een uitgebreide verzameling traditionele voorwerpen te vinden, waaronder kleding, meubels, wapens en muziekinstrumenten. Op de Municipal Market leer je het authentieke Kenia kennen. Het is de ideale plaats om pannen, potten, fruit, granen en nog veel meer kopen!

Vliegen naar Kisumu

Plan je een vliegreis naar Kisumu en ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Kijk dan op CheapTickets.be. Hier zijn altijd de beste deals voor vliegtuigtickets naar Kisumu te vinden. Kies een vertrekdatum en we tonen jou onmiddellijk een overzicht van alle beschikbare vluchten. Vergelijk, kies een vlucht en koop jouw tickets rechtstreeks via onze site. Kinderspel, niet?

Algemene reisinformatie Kenia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 28°C en 31°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in België, in de winter twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Keniaanse Shilling (Ksh).
  • Taal: de officiële taal is het Kiswahili. Er wordt ook Engels gesproken en in mindere mate stamtalen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Kenia!

Op CheapTickets.be vind je alle vluchten naar Kisumu op één plaats. Vergelijk de opties en boek meteen een ticket naar Kisumu via onze site. Ook voor een huurwagen of hotelkamer zit je bij ons goed. Een reis- of annuleringsverzekering is ook geen probleem. Ontdek het vandaag nog op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor een onvergetelijke vakantie!

Naar Kisumu vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Kisumu

Vliegen naar Kisumu in Kenia kan echt goedkoper! Door jouw vliegtuigtickets via CheapTickets.be te reserveren kan je altijd rekenen op de beste tarieven. Hier kan je immers op een snelle manier de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De voordeligste tickets naar Kisumu haal je er eenvoudig uit.

En dankzij ons gebruiksvriendelijke flight alert system blijft je steeds op de hoogte van de meest recente promoties op vliegtuigtickets naar Kisumu en andere bestemmingen. Zo blijft er extra vakantiebudget over voor een leuke excursie.

Other flights Kenia

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be