Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Kameroen

Yaounde

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Yaounde

Vliegtickets Yaoundé

Yaoundé is de hoofdstad van Kameroen en - na Douala - de grootste stad van het land. De temperaturen schommelen er het hele jaar door tussen de 26°C en 31°C graden en daarom alleen al is Yaoundé een ideale vakantiebestemming.

Voor mensen die op zoek zijn naar goedkope vliegtickets naar Yaoundé is er maar een adres: CheapTickets.be. Hier kan je kiezen tussen de vliegtuigtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Duid jouw favoriete bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vluchten. Zo eenvoudig is het. Kies het goedkoopste ticket naar Yaoundé en reserveer via onze site een plaatsje. Het kan allemaal 7 dagen op 7 en 24 uur op 24!

Cultuur

Het Nationaal Museum van Yaoundé is gevestigd in het vroegere paleis van de president en herbergt een indrukwekkende collectie van schilderijen en beeldhouwwerken van nationale kunstenaars. In het Afhemi museum krijg je een beter idee van de plaatselijke cultuur. Hier ontdek je traditionele kunst, antiek en aardewerk.

Markten in Yaoundé

Als je net een vliegreis naar Yaoundé geboekt hebt, mag je niet vergeten om een bezoek te brengen aan de overdekte markt op Mokolo. Dit is één van de grootste en meest kleurrijke markten in Yaoundé. Je kan er niet alleen terecht voor levensmiddelen, maar ook voor traditionele producten zoals aardewerk, tapijten en sieraden. Om werk van lokale kunstenaars te kopen moet je op de National Craft Market zijn.

Yaoundé heeft ook tal van gezellige cafés, clubs en restaurants waar je kan proeven van traditionele gerechten met rijst, kip, banaan en couscous.

Algemene reisinformatie Kameroen

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 31°C en in januari 26°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur vroeger dan in België, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. Ook wordt er een groot aantal inheemse talen gesproken, zoals het Basa en het Bakoko.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Yaoundé

Er zijn een heleboel betaalbare vluchten naar Yaoundé te vinden. Geloof je ons niet? Gebruik dan snel de zoekfunctie op onze site. Naast goedkope tickets naar Yaoundé kan je bij ons ook een hotelkamer of huurwagen reserveren. Neem vandaag nog een kijkje op de site en betaal nooit meer te veel voor de reis van jouw dromen!

Naar Yaounde vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Yaounde

Droom je al een tijdje van een onvergetelijke vliegreis naar Yaounde in Kameroen? Bij CheapTickets.be ben je op de juiste plek voor voordelige tickets naar tal van bestemmingen op het Afrikaanse continent. Op onze website vind je de prijs van de verschillende aanbieders allemaal op één centrale plek.

Blijf up-to-date en kom alles te weten over de allerlaatste voordeelprijzen voor tickets naar Yaounde en andere bestemmingen wereldwijd via ons handige flight alert system. Hiermee ontdek je altijd de scherpste prijzen op alle vluchten. Voordelig vliegen naar Yaounde is dus een fluitje van een cent!

Other flights Kameroen

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be