Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Kameroen

Douala

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Douala

Vliegtickets Douala

Douala is de grootste stad van Kameroen. Het is een havenstad aan de Golf van Guinee en is heel populair omwille van haar ligging aan de kust.

Voor goedkope vliegtickets naar Douala moet je echt niet verder zoeken! Je vindt ze snel en eenvoudig bij CheapTickets.be. Op onze site kan je de vliegtickets van de verschillende maatschappijen vergelijken. Duid jouw gewenste bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Tickets naar Douala kan je bovendien rechtstreeks via de site boeken en dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor vliegtickets naar Douala!

Strand

Met temperaturen die het hele jaar door tussen de 27°C en 30°C graden liggen is Douala een uitstekende bestemming voor een zon, zee en strandvakantie. Kribi Strand is het drukst bezochte strand en ligt vlakbij de stad. In de buurt zijn er verschillende restaurants waar je kan genieten van lekkere traditionele gerechten met verse vis.

Cultuur in Douala

Voor cultuur moet je in het centrum van de stad zijn. Afrikaanse kunst vind je in het Museum van Douala, naast het stadhuis. Of geniet van de lokale sfeer op de ambachtelijke markt. Hier worden verse groenten en fruit verkocht maar er zijn handgemaakte souvenirs te vinden.

Bezoek tijdens je vliegreis naar Douala zeker Mount Cameroon. Op de helling van deze vulkaan vind je verschillende wandelpaden die dwars door het regenwoud lopen. In één van de natuurparken in de buurt kan je wilde dieren zoals neushoorns en gazellen spotten.

Algemene reisinformatie Kameroen

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar tussen de 27°C en 30°C.
  • **Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er één uur vroeger dan in België, tijdens de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Centraal Afrikaanse Franc (CFA-franc).
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. Er worden ook verschillende inheemse talen gesproken, zoals Basa, Bakoko en Hausa.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Douala

CheapTickets.be is de eenvoudigste manier om snel de goedkoopste vluchten naar Douala en andere bestemmingen te vinden. Naast vliegtickets kan je bij ons ook een hotelkamer of huurwagen reserveren. En met de gepaste reis- of annuleringsverzekering kunnen wij je ook verder helpen. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan tickets naar Douala vandaag nog en je merkt meteen hoe eenvoudig het is om een vakantie te boeken via CheapTickets.be!

Naar Douala vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Douala

Een vlucht naar Douala in Kameroen hoeft echt niet zoveel te kosten! Door uw tickets via CheapTickets.be vast te leggen profiteert u altijd van de beste deals voor vliegtickets naar het Afrikaanse continent. Hier kan u dan ook op een eenvoudige manier de vluchttarieven van de verschillende maatschappijen vergelijken. En dankzij ons handige flight alert system blijft u steeds op de hoogte van de meest recente aanbiedingen naar eender welke bestemming.

Verken Douala of een andere vakantiebestemming in Afrika via CheapTickets.be en geniet van uw reis en ook van uw goedkope vliegtickets!

Other flights Kameroen

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be