Vlieg voordelig naar Quito

Vliegtickets Quito

20 kilometer ten zuiden van de evenaar en op de oostelijke helling van de vulkaan Pichincha ligt Quito, de hoofdstad van Ecuador. De stad ligt op een gemiddelde hoogte van 2850 meter en is daarmee één van de hoogst gelegen hoofdsteden ter wereld. Het is een oude koloniale stad en je vindt er veel mooie monumenten, musea, historische gebouwen en parken.

Prachtige kloosters

In het historische stadsgedeelte zijn er een aantal interessante kloosters uit de 17 de eeuw te bezichtigen. In het Klooster van San Diego vind je een verzameling van historische kunst. Het oudste klooster, het Klooster van San Francisco dateert uit 1534 en wordt beschouwd als het mooiste klooster van de stad vooral omwille van zijn klokkentoren. Het Santa Catalina klooster wordt nog steeds gebruikt en kan ook bezocht worden. Tijdens je bezoek krijg je een goede indruk van het kloosterleven.

Musea in Quito

De meeste musea liggen in het centrum en in het noorden van de stad. In het Fundacion Guayasamin ontdek je schilderijen, beelden en keramiek van de beroemde nationale kunstenaar Guayasamin. Ook het archeologisch museum en het historisch kunstmuseum zijn aanraders. En wat zeker ook een bezoek waard is, is het Central Bak Museum met zijn enorme verzameling archeologische vondsten en koloniale en moderne kunst.

Fan van pretparken? In TelefériQo vind je achtbanen, restaurants en souvenirwinkels. Een kabelbaan brengt je bovenop de vulkaan.

Vliegen naar Quito

Voor goedkope vliegtickets naar Quito ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Je vindt er steeds de allervoordeligste vliegtuigtickets omdat je hier op één centrale plek de vliegtickets van de verschillende aanbieders kunt vergelijken. Duid je bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Vergelijk, selecteer en reserveer je goedkope vliegtickets rechtstreeks via onze site.

Algemene reisinformatie Ecuador

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 20°C. Ecuador heeft een nat en droog seizoen. Omdat het droge seizoen tussen juli en september valt worden deze maanden gezien als de beste tijd om te reizen.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid:* de Amerikaanse dollar.
  • Taal: de officiële taal is Spaans. Daarnaast worden er een aantal Indiaanse talen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Quito

De voordeligste vliegtuigtickets zijn te vinden op CheapTickets.be. Maar wist je dat je naast vliegtickets bij ons ook een huurwagen of hotelovernachting kunt reserveren? Ook voor een reis- of annuleringsverzekering kun je bij ons terecht. Voor de recentste aanbiedingen en de scherpste prijzen is er maar één adres en dat is CheapTickets.be.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Quito

Reis naar Quito in Ecuador tegen een betaalbare prijs en geniet van de aangename sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze site kun je rekenen op voordelige vliegtuigtickets naar eender welke bestemming op het Zuid-Amerikaanse continent. Boek je goedkope vliegtickets en je merkt meteen hoe simpel het is.

Droom je al langer van een onvergetelijke reis naar Quito? Dan is nu het moment om te profiteren van onze uitzonderlijke tarieven! Ons boekingssysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het vandaag en voor je het weet ben je vertrokken naar Quito.

Other flights Ecuador