Vlieg voordelig naar Guayaquil

Vliegtickets Guayaquil

Guayaquil is de grootste stad van Ecuador en ligt in het zuidwesten van het land. De stad heeft een grote zeehaven en omwille van het warme klimaat is het een toeristische trekpleister.

Cultuur en geschiedenis

In Guayaquil vind je vooral koloniale architectuur. De oude kathedraal die dateert van 1547 is zeker een bezoek waard. De oudste kerk van de stad is de Kerk van Santo Domingo. In het Stedelijk Museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad. Hier maak je kennis met de oude beschavingen die in het land woonden.

Het Calderón Memorial Museum is gevestigd in een oorlogsschip en verhaalt over de zeeslag van Jambeli. Ook de Cerro Santa Ana-wijk is een aanrader. Hier werden de allereerste stenen van de stad gelegd. Bezoek zeker ook de traditionele wijk Las Penas. Hier ontdek je vele kunstgalerijen, gezellige restaurants en leuke bars.

Parken in Guayaquil

Aan parken en tuinen heeft de stad geen gebrek. Het grootste park van Guayaquil, het Parque del Centenario, herbergt tal van standbeelden en monumenten, die refereren naar de onafhankelijkheid van het land. In het hart van de stad ligt het park Bolívar. Hier leven landleguanen en schildpadden.

Een tocht op de rivier de Guayas, die uitmondt in de Grote Oceaan, is ook een aanrader. Tijdens deze tocht kun je bij zonsondergang genieten van een spectaculair zicht op de stad.

Vliegen naar Guayaquil

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guayaquil? Op CheapTickets.be vind je beslist de voordeligste vliegtuigtickets naar deze en tal van andere bestemmingen over de hele wereld. Op onze site kun je de vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen op een gemakkelijke manier met elkaar vergelijken. Duid je bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Vergelijk de tickets, maak je keuze, en reserveer je goedkope vliegtickets rechtstreeks via onze site.

Algemene reisinformatie Ecuador

  • Temperatuur: in juli is de gemiddelde temperatuur 29°C en in januari 31°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, tijdens de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Daarnaast zijn er verschillende Indianentalen, zoals het Quechua en het Chibcha.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Guayaquil

Dankzij CheapTickets.be vind je op een gemakkelijke manier de voordeligste vliegtuigtickets naar Guayaquil. Naast vliegtickets kun je bij ons ook terecht voor het reserveren van een huurauto en een hotelkamer of voor het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Neem vandaag nog een kijkje op onze site en ontdek meteen hoe eenvoudig en goedkoop het is!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Guayaquil

Vlieg naar Guayaquil in Ecuador op een goedkope manier en maak kennis met de authentieke stemming van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met de website vind je steeds de goedkoopste tickets naar alle landen in Zuid-Amerika. Bestel je voordelige vliegtickets en je ziet direct hoe eenvoudig het is.

Kijk je al lang uit naar een boeiende trip naar Guayaquil? Dan is nu het moment om te genieten van onze fantastische voorwaarden! Onze site is eenvoudig en heel overzichtelijk. Probeer het snel en geniet van een droomreis naar Guayaquil.

Other flights Ecuador