Vlieg voordelig naar Havana

Vliegtickets Havana

Havana is de hoofdstad van Cuba en ligt in het noordwesten van het land, vlak aan de zee. Het is een bruisende stad met prachtige Amerikaanse oldtimers, sfeervolle bars, gezellige restaurants en tal van oude gebouwen.

Cultuur in Havana

In Havana valt er veel te ontdekken. Je vindt er interessante oude gebouwen en monumenten, Spaanse koloniale architectuur en diverse musea. Het oude stadsgedeelte staat sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en de stad is ook bekend omwille van zijn bruisende nachtleven.

3 Wijken

Havana is onderverdeeld in drie verschillende wijken: Centro Havana, Vedado en Havana Vieja. In deze laatste wijk lijkt het soms alsof de tijd is blijven stilstaan. Hier moet je dan ook zijn voor de meeste interessante historische bezienswaardigheden.

Maak tijdens een vliegreis naar Havana zeker een wandeling langs de Malecon, de boulevard die langs de Straat van Florida loopt. Het is een echte aanrader.

Vliegen naar Havana

Voor goedkope vliegtickets naar Havana in Cuba kan je 24 uur per dag bij CheapTickets.be terecht. Met behulp van onze zoekmachine vind je direct de voordeligste vluchten. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een plaatsje te reserveren. Zo makkelijk is het. Een voordelige vlucht naar Havana boeken is dus kinderspel.

Algemene reisinformatie Cuba

  • Temperatuur: De gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 29°C en tijdens de winter is het er gemiddeld 24°C.
  • Tijdsverschil: In de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter is dat vijf uur.
  • Munteenheid: de Cubaanse Peso. Op de meeste plaatsen kan je ook met Dollars en Euro’s betalen.
  • Taal: De voertaal is Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Havana

De allervoordeligste vliegtuigtickets naar Havana vind je steeds bij CheapTickets.be. Maar naast tickets kan je bij ons ook een hotelkamer of een huurwagen reserveren. En een reis- of annuleringsverzekering afsluiten is al even eenvoudig en voordelig. Neem snel een kijkje en ontdek ons uitgebreide aanbod. Voor je het weet geniet je van een onvergetelijke vakantie in Cuba!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Havana

Wil je voordelig vliegen? Dan is het een goed idee om eerst alle vluchten naar Havana te vergelijken. Dit kan snel en eenvoudig op CheapTickets.be. Van zodra je een keuze gemaakt hebt, kan je in onze ticketshop een vliegticket naar Havana boeken. Hier kan je 24 uur per dag, 7 dagen op 7 terecht.

Other flights Cuba