Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Ontdek

de Caraïben

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De Caraïben staan synoniem voor genieten

Vliegtickets Caribbean

De Caribbean is een verzamelnaam voor alle heerlijke eilanden die je vindt in de Caraïbische Zee. Prachtige, witte stranden, exotische palmbomen en mooie natuur maken deze eilanden stuk voor stuk een bezoek waard. Boek jouw vliegtickets naar de Caribbean, bijvoorbeeld naar één van deze populaire bestemmingen.

Pssst... Ook de rest van Midden-Amerika ontdekken? Bekijk alle bestemmingen in Midden-Amerika.

De populairste bestemmingen

Blogs over de Caribbean

Ga voor een roadtrip

Bij het bezoeken van de Caribbean kan het leuk en avontuurlijk zijn om een auto te huren en op roadtrip te gaan door het eiland! Wij van Cheaptickets helpen je graag bij het huren van een auto voor op de Caribbean.

Meer bestemmingen op de Caribbean

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets naar de Caribbean

Zoek je goedkope vliegtickets naar de Caribbean? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of op cafe: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én smartphone. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar de Caribbean.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be