Vertrekken vanaf Deurne luchthaven

Vliegtickets Antwerpen - Deurne

Provinciehoofdstad Antwerpen ligt aan rivier de Schelde, in het westen van België. Antwerpen staat internationaal bekend als modestad en is met het grote winkelaanbod en rijke culturele en religieuze verleden, een hele veelzijdige stad. En daarnaast kan je vanuit Deurne vliegen naar meedere bestemmingen! De luchthaven is erg klein waardoor je vlot vertrekt zonder lange wachttijden.

Airlines vanaf Antwerpen-Deurne

Vanaf Deurne luchthaven kun je vliegen met TUI Fly, Powdair, VLM en Flybe.

Populairste bestemmingen vanaf Antwerpen-Deurne

Prachtige wijken

Antwerpen is een echte wereldstad, waar het bruist van de activiteiten. De stad heeft vele historische gebouwen zoals kerken, kloosters en abdijen. In het oude centrum vind je bijvoorbeeld de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Grote Markt met het oude gemeentehuis.

Antwerpen heeft hiernaast nog veel meer plaatsen die je zeker gezien moet hebben. Sla zeker de Joodse wijk, de Chinese wijk en de haven niet over. En ook ‘Het Zuid’ is met zijn hippe winkels, mooie pleinen, gezellige restaurantjes en vele interessante musea erg populair.

Bezienswaardigheden Antwerpen

Antwerpen is een echte stad voor museumliefhebbers. Loop eens binnen bij het Fotomuseum, het Koninklijk Museum voor de Schone Kunsten of een ander vooraanstaand museum. Shopaholics komen in Antwerpen zeker aan hun trekken. De stad barst van de unieke winkels, exclusieve boetieks en warenhuizen. Een echt shoppingparadijs!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 18°C en in januari ongeveer 3°C.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro (EUR).
  • Taal: de officiële talen zijn Nederlands, Frans en Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket naar Antwerpen

Een leuke weekendtrip naar een wereldstad maken? Vlieg razendsnel naar het bruisende Antwerpen, een stad die dag en nacht leeft! Op CheapTickets.be maak je snel en gemakkelijk een selectie van goedkoopste vliegtickets. Zo ben je altijd verzekerend van de goedkoopste vlucht!

Met CheapTickets.be kun je ook naar vele andere leuke bestemmingen vliegen. Profiteer direct van de meest aantrekkelijk deals voor vluchten en vakanties en boek je vliegreis gemakkelijk online op de website.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice