Vluchten Deurne (Antwerpen) – Birmingham

Vluchten Deurne (Antwerpen) – Birmingham

Slimme reizigers kijken eerst op CheapTickets.be. Hier zijn namelijk de goedkoopste vluchten van Deurne naar Birmingham op een rijtje gezet. Zo kan je makkelijk het goedkoopste ticket selecteren. Klaar? Ga dan naar de checkout en reserveer online. Op CheapTickets.be kan je dag en nacht terecht voor voordelige Deurne – Birmingham vliegtickets.

Ontdek Birmingham!

De tweede grootste stad van Engeland is Birmingham. Na de vernieuwing van het stadscentrum is het een trendy stad geworden, met een ruim aanbod aan culturele activiteiten. In Birmingham duiken er de laatste jaren meer en meer bars, clubs en pubs op. Er worden ook veel culturele evenementen georganiseerd zoals theatervoorstellingen, filmvertoningen en klassieke en hedendaagse concerten.

Airlines vanaf Deurne-Antwerpen

Vanaf Deurne luchthaven kun je vliegen met TUI Fly en Powdair.

Birmingham International Airport

Jaarlijks boeken duizenden Belgen een vliegticket van Deurne naar Birmingham Airport. De vlucht naar Birmingham Airport vanaf antwerpen duurt niet lang! Na aankomst kan je een trein, metro, taxi of bus naar jouw eindbestemming nemen.

Boek je voordelige vlucht!

Heb je nog een Deurne – Birmingham vliegticket nodig? Onze zoekmachine staat voor jou klaar. Ben je ook nog op zoek naar een plaats om te overnachten? Geen probleem! Op onze website ontdek je een ruim aanbod hotels voor ieders budget. We hebben zelfs compleet verzorgde vakanties. Reserveer online en geniet van onze scherpe prijzen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice