Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Johannesburg Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Johannesburg Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Johannesburg Airport

Adres Johannesburg Airport

Het adres van Johannesburg Airport is:

O R Tambo Airport Rd
Johannesburg, 1627
Zuid-Afrika

Met de auto vanaf of naar Johannesburg Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Johannesburg Airport? Vanaf de luchthaven van Johannesburg is het ongeveer een half uur rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Johannesburg Airport is zo'n 21 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Johannesburg Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Johannesburg Airport? Dan neem je de trein. Hij stopt in de buurten Sandton en Pretoria. Vanaf hier kun je eventueel de bus nemen als je nog verder moet reizen. Ook is er parkeergelegenheid. Je bent hiermee binnen zo'n 20 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Johannesburg Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Je kunt de bushaltes buiten de nationale en internationale terminals vinden. Je kunt hier kiezen voor een stadsbus of een minivan.

Met de taxi vanaf of naar Johannesburg Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Johannesburg Airport? Vanaf de luchthaven van Johannesburg ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Johannesburg Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Johannesburg Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Johannesburg Airport is eenvoudig. Het vliegveld heeft vele parkeergelegenheden rondom de terminal. De een iets verder weg dan de ander. Je betaalt uiteraard minder voor de parkeerplaatsen die verder weg liggen, je wordt dan met een shuttle busje naar de terminal gebracht. Dit duurt maximaal 5 minuten.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Johannesburg Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Johannesburg Airport in Zuid-Afrika? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Johannesburg Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be