Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Ibiza Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Ibiza Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Ibiza Airport

Ibiza Airport

Vertrek van en naar Ibiza Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Ibiza Airport in 't kort

Ibiza Airport is enige luchthaven van Ibiza. 95% van de bezoekers komen aan en vertrekken via deze luchthaven. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 6 kilometer ten noordoosten van de stad Ibiza zelf. Je staat dus binnen 10 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Ibiza Airport

Parkeren op Ibiza Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Ibiza Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Ibiza Airport >>

Airlines en bestemmingen van Ibiza Airport

Bekende airlines als British Airways, Ryanair, Transavia en Vueling vliegen naar en vanaf Ibiza Airport. Ibiza Airport is tijdens de zomerperiode een belangrijke hub van Vueling. Je vliegt vanaf de luchthaven naar 38 Europese bestemmingen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Ibiza Airport >>

Voorzieningen op Ibiza Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Ibiza naar bestemmingen binnen Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Ibiza Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Ibiza Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Ibiza Airport in Spanje? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Ibiza Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be