Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Ibiza Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Ibiza Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Ibiza Airport

Adres En Parkeren

Adres Ibiza Airport

Het adres van Ibiza Airport is:

07818 Sant Jordi de ses Salines
Illes Balears
Spanje

Met de auto vanaf of naar Ibiza Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Ibiza Airport? Vanaf de luchthaven van Ibiza is het ongeveer 10 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Ibiza Airport is zo'n 6 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Ibiza Airport

Trein
Er rijden geen trein van of naar Ibiza Airport.

Bus
Vanaf Ibiza Airport rijdt er elk 20 minuten een bus naar het centrum de stad Ibiza.

Met de taxi vanaf of naar Ibiza Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Ibiza Airport? Vanaf de luchthaven van Ibiza ben je met de taxi ongeveer 10 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Ibiza Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Ibiza Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Ibiza Airport is eenvoudig. Er is een overdekte parkeerterrein die drie minuten lopen is van de Terminal.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Ibiza Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Ibiza Airport in Spanje? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Ibiza Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be